Connect with us

magazin

VEČERAS NA FORUMU / Od 20 sati javno gledanje finala Eurosonga!

Objavljeno

-

Turistička zajednica grada Zadra u suradnji s Gradom Zadrom organizira javno gledanje finala Eurosonga koje će se održati danas s početkom od 20 sati na Forumu.

Ovo je izvrsna prilika za sve Zadrane i mnogobrojne turiste u našem gradu da na jedinstven način uživaju u najvećem svjetskom televizijskom glazbenom natjecanju.

Hrvatsku u finalu Eurosonga predstavlja Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, a slovi za jednog od favorita za osvajanje prvog mjesta.

Ovogodišnje 68. izdanje Eurosonga održava se u švedskoj Malmö Areni, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.

Pridružite nam se na Forumu i budite dio ove velike glazbene fešte koja će obilježiti subotnju večer u Zadru!

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

(FOTOGALERIJA) NIKAD PREVRUĆE / Evo tko je bio na današnjoj špici…

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Predstavljeno je najpoznatije zadarsko piće PeTe u limenci – Došao iz Zadra, dobro došao svugdje!

Objavljeno

-

By

U pravom ljetnom ozračju, u popularnom zadarskom Picnic mingle&fun baru održano je predstavljanje najpoznatijeg zadarskog pića u novom ruhu, PeTe u limenci. Za dobro raspoloženje, osim rashlađenog PeTea, zaslužan je i fantastičan nastup gosta iznenađenja Vojka V. Uz mnoge Zadrane, u dobroj zabavi uživala su i mnoga poznata lica poput Ivana Šarića, Paule Sikirić i Nevene Dujmović.

Zadrani su tako uz dobro poznate stihove Vojka V i svoj omiljeni PeTe pozdravili novu eru ovog kultnog pića. PeTe u limenci u samo par mjeseci postao je uistinu hit piće ljeta u kojemu će zasigurno uživati različite generacije, ne samo Zadrana, već i onih koji se tako osjećaju jer je došao iz Zadra, a dobro došao svugdje.

„Jako smo sretni što smo na službenom lansiranju novog PeTea u limenci okupili ovako velik broj Zadranki i Zadrana, ovo i je party za Zadrane i naš zajednički PeTe u limenci koji iz Zadra želimo lansirati u cijelu Hrvatsku, ali i šire te pokazati svima zašto je kombinacija Maraskina Pelinkovca s tonikom nezamjenjiva, neponovljiva i najbolja. Već neko vrijeme proizvod je dostupan na policama i vesele nas iznimno pozitivne reakcije potrošača, vjerujemo u PeTe i sigurni smo da će biti hit piće ovog ljeta”, izjavila je Nina Stanić, direktorica marketinga Stanić grupe.

PeTe u limenci savršen je omjer Maraskina gorkog biljnog likera Pelinkovca, koji u kombinaciji s osvježavajućim notama tonika i kriškom limuna donosi okus Mediterana u čaši. Za pravo ljetno osvježenje i užitak potrebno je samo sve dobro rashladiti. Spravljen po originalnoj zadarskoj recepturi, PeTe dolazi u limenci zanimljivog dizajna u kojoj se spaja tradicija i dašak modernoga. Privlačan izgled savršeno preslikava ono što se krije unutar same limenke. 

Zadrani već dugi niz godina uživaju u ovoj savršenoj kombinaciji, a PeTe je dio uspomena mnogih zadarskih generacija. Sad je vrijeme da i ostatak Hrvatske otkrije i uživa u ovoj savršenoj kombinaciji Maraskina Pelinkovca i osvježavajućeg tonika.

I zapamtite – We can always do bitter!

 
Nastavi čitati

magazin

(VIDEO) “RAZBILO JE MORE” / Tea Vidaić ima novu pjesmu i spot. Pogledajte…

Objavljeno

-

By

Zadarska kantautorica Tea Vidaić ima novu pjesmu i videospot…

“Razbilo je more” je nježna jazzy balada posvećena svim pomorcima, kapetanima, mornarima, brodovima i jedrenjacima koji plove po morima diljem svijeta. Podsjetnik je to na sve one zaljubljenike u more i hrabre ljude koji “dišu s morem” i žive od njega i obraćaju mu se s poštovanjem. Pjesma je oda moru jer i stihovi pjesme kažu:

“Razbilo je more,

stine ove,

spasilo je more i dušu i tilo…

I slušan ja to more 

koje nježno mi priča 

o tajni života srca mog…”

Pjesmu ste do sada mogli slušati u audio formatu, a pjesma je sada u novom vizualnom ruhu dobila i svoj službeni videospot. Klavir za pjesmu je snimio hrvatski pijanist i skladatelj Igor Šerić, a prateće vokale je otpjevala zadarska glazbenica Amenda Stošić. 

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu