Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTO / Najnoviji SPAR supermarket otvoren u Ninu

Objavljeno

-

Nin je domaćin najnovijeg SPAR supermarketa u kojem je bogata ponuda, od mesnice, preko ribarnice do prostorije s rashlađenim pićem, oduševila kupce. I ovog prilikom, povodom otvorenja, SPAR Hrvatska donirao je lokalni DVD Pljusak Nin

Najnoviji SPAR supermarket uređen je prema najvišim tehnološkim standardima i rasprostire se na gotovo 1300m2 prodajne površine. SPAR supermarket nalazi se na adresi Put Bagata 11, Nin, a kupcima će biti dostupnije ono što poznaju od bogate SPAR ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

SPAR supermarket u Ninu otvoren je uz područnu voditeljicu Ivanu Zubčić, voditeljicu trgovine Stanku Jergan, direktora prodaje SPAR supermarketa Davida Korošeca te predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno je otvoren novi SPAR.

Posebnost ovog SPAR supermarketa su mesnica s uvijek bogatom ponudom najboljih pozicija mesa te ribarnica s uvijek svježom ponudom ribe, kao i toploteka, odnosno raznovrsna ponuda toplih, gotovih jela i salata. Ovaj SPAR supermarket opremljen je velikom rashladnom prostorijom, što osigurava veće količine ohlađenog pića, posebnost koja je neophodna za lokaciju u Dalmaciji posebice u sezoni u kojoj se očekuju velike vrućine. Kupci, osim bogatog izbora kvalitetnog i svježeg voća i povrća te bogatog izbora neprehrambenih artikala bržu kupovinu mogu obaviti kroz jednostavne i praktične samoposlužne  blagajne.

Povodom otvorenja novog SPAR supermarketa uručena je i donacija Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pljusak Nin u iznosu od 2000 eur, za što je osigurana sigurnosna oprema što će im svakako olakšati rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Ninu je ponedjeljka do nedjelje od 7 do 22 sat.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PROMJENA VREMENA PRED VRATIMA / U noći na utorak kiša, moguća i olujna nevremena. Pad temperature i jaka bura!

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas pretežno sunčano, poslijepodne sa zapada postupan porast naoblake. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu mjestimice kiša i grmljavina, lokalno i izraženi pljuskovi, a moguće je i grmljavinsko nevrijeme, ponajprije u središnjoj Hrvatskoj. U Dalmaciji se kiša očekuje tek u noći na utorak. Vjetar slab do umjeren jugozapadni u okretanju na prolazno jak, ponegdje i olujan sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, krajem dana će na sjevernom dijelu zapuhati bura. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 28 i 33 °C.

U utorak umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom i grmljavinom, osobito u Dalmaciji gdje će biti i izraženih pljuskova, vjerojatno i grmljavinskog nevremena. Poslijepodne sa sjeverozapada smanjenje naoblake. Puhat će umjeren sjeveroistočni i sjeverni vjetar, na istoku i sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita na udare olujna bura i sjeverozapadnjak. Najniža temperatura od 14 do 19, na Jadranu između 18 i 23, a najviša dnevna većinom od 23 do 28 °C, u gorju niža.

IZGLEDI VREMENA:

U utorak mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, uglavnom na jugu izraženiji uz mogućnost olujnog nevremena, a u drugom dijelu dana sa zapada smanjenje naoblake. Zatim djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, a u četvrtak na Jadranu pretežno sunčano. Lokalno još može biti malo kiše ili ponekog pljuska. Vjetar na kopnu umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na istoku sjeverozapadni, u srijedu će postupno oslabjeti. Na Jadranu će puhati umjeren do jak sjeverozapadnjak i bura, podno Velebita s olujnim udarima, zatim će postupno slabjeti. Temperatura niža.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

Britanski portal raspisao se o otočiću Galešnjak / Tu je i Beyonce slavila rođendan

Objavljeno

-

By

foto: TZ Pašman

Jadran iz godine u godinu privlači sve više stranih turista, a jedna od zanimljivih lokacija koja izaziva pozornost medija, ali i slavnih je Galešnjak, otočić smješten u Pašmanskom kanalu između otoka Pašman i mjesta Turanj.

Mnogima je zanimljiv jer je u obliku srca, već je ranije zapeo za oko slavnoj Beyonce, Jay Z-ju i Michaelu Jordanu, a sada se o njemu raspisao i britanski The Mirror.

Otkrio ga Napoleonov kartograf 1806.

Otok Galešnjak, poznat i kao “Otok ljubavi”, prvi je po svom neobičnom obliku zabilježio Napoleonov kartograf Charles-François Beautemps-Beaupré, koji ga je 1806. godine uvrstio u svoj atlas dalmatinske obale”, uvod je u tekst koji je Mirror objavio o našem otočiću, a koji je dosad oduševio neke od najvećih svjetskih zvijezda i krije zanimljivu povijest, prenosi Gloria.

O njemu se zapravo ne zna puno, prije Beautemps-Beaupréovih zapisa nije spominjan, a od tada su tamo otkrivena tri ilirska grobna humka, kao i ostaci antičkih građevina. Spomenuti medij navodi i da je otok, koji je u privatnom vlasništvu obitelji Jureško, postao viralan 2009. godine nakon što je njegov jedinstveni oblik srca bio istaknut na Google Earthu, a od tada je postao jedno od omiljenih lokacija svjetske elite.

…a 2009. i Hollywood

Prisjećaju se i da je američka pjevačica Beyonce prije tri godine tamo proslavila 39. rođendan, posjetio ga je umirovljeni košarkaš i NBA zvijezda Michael Jordan, kao i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, američki milijarder Jeff Bezos. Na Galešnjaku ne postoje hoteli, luksuzne vile ili restorani, no unatoč tome svi oni pohrlili su vidjeti to čudo prirode, na kojem nema uobičajene ljetne gužve.

Kod srcolikog otočića Galešnjak bila je usidrena 96 metara duga i 200 milijuna dolara vrijedna superjahta Faith, na kojoj su ljetni odmor proveli Beyonce i Jay-Z.

Otok je dostupan i onima koji se ne nalaze na listama milijardera ili holivudskih faca, pa se iz Tkona na Pašmanu bilo tko može zaputiti na izlet brodicama koje će vas tamo prevesti. Odlična vijest za one koji žele imati vjenčanje za pamćenje je da na otoku postoji mogućnost organiziranja zaruka ili pak intimnih svadbenih ceremonija, a prošle je godine proglašen jednom od najromantičnijih lokacija na svijetu.

Prodavali se dijelovi parcela

Znanstvenici s Odjela za arheologiju Sveučilišta u Zadru su 2019. godine otkrili da su na njemu prije više od sedam tisuća godina živjeli ljudi. Prošle godine je njegov dio bio oglašen za prodaju onima “malo” dubljeg džepa. Na stranici Index oglasi prodavao se po cijeni od deset milijuna eura, a nekoliko mjeseci kasnije cijena mu se popela na čak trinaest milijuna.

“Otok u obliku srca koji ima cca 142.000 m2, od kojih je na prodaju dio s nešto više od 30.000 m2, koji je u jednom komadu i rasprostranjuje se na više od 500 metara obale! S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Beyonce i Jay Z-ja, Jeffa Bezosa, Michaela Jordana itd.”, pisalo je tada u oglasu koji danas više nije aktivan.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

MORATE U SPIZU? Može. Evo kako trgovine u Zadru rade ove nedjelje…

Objavljeno

-

By

Donosimo raspored rada većih marketa i supermarketa, odnosno trgovačkih lanaca u Zadru ove nedjelje…

BAUHAUS:

od 9 do 14

KAUFLAND:

od 7 do 22

EUROSPIN:

4. Gardijske Brigade 1 – od 8 do 21

HEY PARK

od 7 do 21

TOMMY

Put Bokanjca 37 – od 7 do 21

Krešimirova obala 47 – od 7 do 21

Trg pet bunara 1 – od 8 do 21

Bože Peričića 5 – od 8 do 14

Put Dikla 60 – od 7 do 21

Marka Marulića 7 – od 7 do 21

Put Nina 89 – od 7 do 21

KONZUM:

A.G Matoša 22 – od 7 do 13

Josipa Strossmayera 6 – od 7 do 13

Dalmatinskog Sabora 8 – od 7 do 13

Uvala Bregdetti 23 – od 7 do 20

Ulica bleiburških žrtava 17 – od 7 do 21

LIDL:

od 7 do 22

INTERSPAR

A. Starčevića 5a – od 7 do 21

Bleiburških žrtava 18 – od 7 do 21

Akcije Maslenica 1 – od 8 do 22

Bibinje – od 7 do 21

PLODINE

Biogradska 68 – od 7 do 22

Put Cerodola 1 – od 7 do 22

Zagrebačka 2 – od 7 do 22

SUPERNOVA:

od 9 do 22

STUDENAC:

od 7 do 21

RIBOLA

Ulica Matije Gupca 22A – od 7 do 21

Ulica Ivana Lucića 18 – od 7 do 20

Ulica Miroslava Krleže 1A – od 7 do 21

PEVEX

od 8 do 14

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu