Connect with us

Sport

Đoković rat s hejterima nastavio i izlazeći sa terena. Nova provokacija i reakcija

Objavljeno

-

Novak Đoković u osmini je finala Wimbledona s 3:0 u setovima pobijedio Holgera Runea. Bilo je 6:3, 6:4, 6:2. Srpski tenisač u četvrtfinalu će igrati protiv Alexa De Minaura, devetog igrača svijeta. Đoković je tijekom meča s Runeom opet naišao na neprijateljsko raspoloženje dobrog dijela publike na Wimbledonu, a za njih je imao poruku u izjavi nakon meča.

Zašto je Đoković publici poželio lakuuuuuuuuu noooooooć?
“Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovdje i pokazali respekt prema igraču, u ovom slučaju meni, a svima koji su odabrali pokazati nepoštovanje – želim vam lakuuuuuuuuu noooooooć. Gooood niiight”, rekao je Đoković izgovarajući dugo “u”. Tako je odgovorio na povike publike “Ruuune”. Voditelj intervjua na to ga je upozorio da su gledatelji tako samo navijali za Runea.

“Ne prihvaćam to, znam da su navijali za Runea, ali to je isprika i za hukanje. Na Touru sam više od 20 godina, znam sve trikove, ali sve je to u redu. Fokusiram se na ljude koji vole tenis, plate kartu, cijene napore igrača. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim atmosferama, ne možete mi ništa”, odgovorio je Đoković, čiju izjavu možete pogledati OVDJE.

Obračun s hejterima nastavio i izlazeći s terena
Đoković je i po izlasku s terena nastavio obračun s hejterima. Oni mu opet vikali “Ruuune”, na što im je srpski šampion prije ulaska u tunel odgovorio tako da je raširio ruke, a zatim im aplaudirao.

Ponašanje publike prema njemu komentirao je i na konferenciji za medije: “Ne znam što može Wimbledon uraditi u tim trenucima, oni su platili karte i žele navijati tako kako navijaju. To oni biraju. Kako da se ponašaju, to je na njima. Možemo raspravljati o tome da sudac uradi nešto, ali ne možete uraditi puno.

Ne pokazuju poštovanje prema meni. Ali ne može se izbaciti cijela tribina
Ne može se izbaciti cijela tribina zato što ne pokazuje respekt. Turnir je bitan povijesno, svjetski smo poznati zbog navijača i gledatelja. Poštujem navijače, prave navijače koji znaju za respekt. Razumijem da podržavaju drugog igrača, oni to biraju, ali kada netko prijeđe granicu, reagiram. Eto, zato sam rekao to što sam rekao.”

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

1. STRELIČARSKE IGRE / Zadarski streličari sjajni na humanitarnom turniru u Sisku. Donosimo rezultate…

Objavljeno

-

By

Protekli vikend, zadarski  streličari nastupili su na 1. Streličarskim igrama koje su se održale pored nasipa rijeke Save u Sisku u organizaciji Streličarskog kluba „Sisak”.

Turnir je bio osmišljen po varijanti World Archery 3D pravila s 16 meta na nepoznatim udaljenostima.

Osim toga turnir je bio humanitarnog karaktera s donacijama za pomoć obnove klupskih prostorija Streličarskog kluba „Sisak” koje su stradale u prošlogodišnjoj poplavi.

Na turniru je prisustvovalo oko 70 natjecatelja iz klubova diljem Hrvatske.

Streličarski klub Zadar pokazao je dobar odaziv s 8 streličara koji su se natjecali u raznim kategorijama i stilovima.

Rezultati su slijedeći:

Josip Šare, složeni luk seniori/seniorke 4. mjesto

Laura Tošić, goli luk kadeti/kadetkinje 1.mjesto

Nora Juković, goli luk kadeti/kadetkinje 2. mjesto

David Šokota,  goli luk kadeti/kadetkinje 3. mjesto

Dario Baričević , tradicionalni luk seniori/seniorke 7. mjesto

Vid Šunić složeni luk kadeti/kadetkinje  1. mjesto

Roko Lazanja, tradicionalni luk kadeti/kadetkinje 2. mjesto

Albina Hrnčević,  goli luk, van konkurencije

Nakon turnira svi streličari dobili su zahvalnice i odličja.

 
Nastavi čitati

Sport

BIOGRAD / U nedjelju tradicionalna maratonska utrka u organizaciji PK Dupin

Objavljeno

-

By

U Biogradu na Moru dana 4. kolovoza tradicionalna maratonska utrka u organizaciji Plivačkog kluba Dupin iz Biograda.

Pozivaju se plivači i rekreativci da se pridruže ovom lijepom sportskom eventu.

Kraća dionica je 13. memorijala utrka Dino Eškinja koja se pliva u dužini od 1000 m a duža utrka je 19. plivački maraton Biograd 2024. u dužini 3500 m. Velika maratonska utrka se boduje i za 7. Dalmatinski kupa daljinskog plivanja.

Prijave su moguće do 8 sati na dan održavanja natjecanja.

Propozicije natjecanja kao i online prijave moguće pronaći na stranicama Stotinka.hr.

Početak utrka je u nedjelju 4.8.2024. u 9:00, odnosno u 10:00 sati.

 
Nastavi čitati

Sport

Donna Vekić pobijedila 2. na svijetu i prošla u četvrtfinale Olimpijskih igara

Objavljeno

-

Donna Vekić je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Parizu. Hrvatska tenisačica je svladala drugu igračicu svijeta Coco Gauff 7:6, 6:2. Gauff je imala break u prvom setu, vodila je 2:5, ali onda je Vekić obranila set-loptu na 3:5 te oduzela Amerikanki servis za 4:5. U tie-breaku je Osječanka bila bolja s 9:7.Amerikanka je i u drugom setu prva uzela servis Vekić, no Donna se ekspresno vratila u meč. Nakon kontroverznog poena Vekić je uzela još jedan break i povela je 4:2. Gauff je protestirala, plakala je, ali gem je pripao Vekić. Gauff je u idućem gemu imala 0:40, ali Donna je spasila sve tri break lopte i povela je 5:2. Gauff se tada raspala i Donna je došla do novog breaka i pobjede.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu