Connect with us

Sport

Đoković zbog OI-ja odustao od prestižnog turnira

Objavljeno

-

Srpski tenisač Novak Đoković, koji još uvijek nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, neće sudjelovati na turniru Masters 1000 u Montrealu od 6. do 12. kolovoza, objavili su u ponedjeljak organizatori turnira. “Iako smo razočarani što Novak ove godine neće moći sudjelovati na turniru, razumijemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje na Olimpijskim igrama i u ostatku sezone”, izjavila je direktorica turnira Valérie Tétreault.Drugi igrač svijeta kvalificirao se u ponedjeljak u treće kolo teniskog turnira na Olimpijskim igrama koji se igra u Roland Garrosu, svladavši jednog od svojih najvećih rivala, Španjolca Rafaela Nadala, sa 6:1, 6:4. Đoković je četiri puta osvajao kanadski turnir, ali tamo nije igrao od 2018. godine.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

As: Modrić je besmrtan. Gledajte ga i divite se

Objavljeno

-

Luka Modrić briljantnom igrom i golom vodio je Hrvatsku do pobjede nad Poljskom 1:0 u Osijeku u drugom kolu Lige nacija. Samo par sati prije 39. rođendana Modrić je odigrao jednu od najboljih utakmica karijere i začinio je golčinom iz slobodnjaka. koju možete pogledati OVDJE. Španjolski mediji dali su Modrićevoj sjajnoj partiji veliki prostor, pa joj tako madridski As posvećuje čak tri teksta.

“Godine ne prolaze za Modrića, koji ostaje na čelu Hrvatske”
Prvi od njih naslovljen je “Modrić je zabio najbolji gol iz slobodnjaka u karijeri: Gledajte što je napravio golmanu i divite se”. Ispod njega piše: “Hrvat je prekrasno postigao gol iz slobodnog udarca. Pobjedu protiv Poljske donio je hipnotizirajućim šutom.”

Naslov drugog teksta je “Modrić je besmrtan”, a ispod njega piše: “Hrvatski kapetan donio je svojoj reprezentaciji pobjedu savršenim slobodnim udarcem dan prije 39. rođendana i u 180. utakmici za nacionalnu momčad. Godine ne prolaze za Modrića, koji ostaje na čelu Hrvatske.

“Vječni kapetan je još jednom bio heroj dana”

Vječni kapetan je još jednom bio heroj dana zahvaljujući sjajnom golu, ali i tome što se utakmica igrala u ritmu kojeg je Modrić nametnuo od početka. Bio je sveprisutan i stalno stvarao prilike suigračima, posebno Matanoviću. Kapetan je zatim ugađao nišanske sprave udarcem iz daljine koji je bio za malo neprecizan. Slijedilo je Modrićevo umjetničko djelo. Modrić je izveo svoju magiju i smjestio loptu u rašlje savršenim slobodnjakom kojeg je poljski golman Skorupski mogao samo zapanjeno gledati.”

“Golčina iz slobodnjaka bila je šlag na torti sjajne partije genijalca iz Zadra”
As treći tekst o kapetanu Hrvatske donosi pod naslovom “Modrićev 39. rođendan nije kraj” i u nastavku piše: “Golčina iz slobodnjaka bila je šlag na torti sjajne partije genijalca iz Zadra, neumornog kapetana Hrvatske. Ovo mu je već 21. sezona u elitnom nogometu, ali on je i dalje toliko gladan da još uvijek ispisuje zlatne stranice Reala i Hrvatske.

“Balkanac je protiv Portugala i Poljske poslao poruku Ancelottiju”
Balkanac je na utakmicama protiv Portugala i Poljske pokazao da je još uvijek u punoj formi, spreman odgovoriti Ancelottijevim zahtjevima jer u ove dvije utakmice igrao je više minuta (167) nego u pet u Realu od početka sezone (132). Ali, sezona je duga i Ancelotti zna da na kraju neće biti važan broj minuta, nego kvaliteta igre u tim minutama. A Modrić je uvijek jamac kvalitete.

Protiv Poljske je održao lekciju. Modrić je pokazao svoju najbolju verziju i natjerao nas da se zapitamo do kada ćemo uživati u njegovoj magiji?” Zato što on ne prestaje rasti. Evo, za 39. rođendan postigao je gol koji mu je među najboljima u karijeri. Karijeri kojoj se još ne nazire kraj.”

 
Nastavi čitati

Grad

U14 reprezentacija: Zadrani Rajko i Jure Vidaković i Vigo Jona Stipić odlaze na Jr. NBA Arena Sport Finals 2024

Objavljeno

-

By

Na poziv NBA lige hrvatske U14 reprezentacije sudjelovat će na Jr. NBA Arena Sport Finals 2024, međunarodnom turniru koji će se od 13. do 15. rujna igrati u Beogradu. Muška i ženska U14 reprezentacija okupit će se u nedjelju, 8. rujna te nakon nekoliko dana treninga krenuti na turnir.

U Beogradu će se natjecati po četiri muške i ženske reprezentacije koje će odigrati ukupno 16 utakmica, ali i sudjelovati u mnogim aktivnostima van terena. U Beogradu će se reprezentacije Hrvatske okušati s vršnjacima iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije. Prvi ogled na rasporedu je u petak, 13.9. s početkom u 9:30 između muških U14 reprezentacija Srbije i Hrvatske, dok djevojke prvi susret očekuje u 12:30, također sa Srbijom.

Utakmice ćete moći pratiti i uživo na Arena Sport Hrvatska kanalima.

U14 REPREZENTACIJA (Ž)


Marta Turić
Andrea Pavišić
Jelena Polovina
Lora Prpić
Petra Jerkić
Bruna Mrčela
Eva Zamarin
Martina Duić
Marta Sučić
Pia Petra Pivić
Bruna Jurajić
Josipa Pavić


STRUČNI STOŽER

Roman Kozlović
Jure Bosnić


U14 REPREZENTACIJA (M)


Luka Ukić
Karlo Blažević
Jure Bijelić
Rafael Grubišić
Tin Jurić
Jure Vidaković
Sven Stošić
Nikša Zlopaša
Ivan Vučković
Ante Rudež
Vigo Jona Stipić
Patrik Sturz Vujadinović


STRUČNI STOŽER

Rajko Vidaković
Marko Montana

 
Nastavi čitati

Sport

21. RUJNA: European aquatics kup u daljinskom plivanju – Ražanac – 10 km

Objavljeno

-

By

U Ražancu će se 21. rujna 2024. godine održati posljednje kolo European Aquatics Europskog kupa u daljinskom plivanju na utrci od 10 km kojem je domaćin Hrvatski savez daljinskog plivanja zajedno s Općinom Ražanac i Turističkom zajednicom Općine Ražanac.

Ova prestižna sportska manifestacija okupit će vrhunske europske plivače i plivačice. Ražanac je ponosan domaćin ove iznimne utrke koja privlači pažnju ljubitelja sporta iz cijele regije.

Održavanje utrke sufinancirano je od strane Ministarstva turizma i sporta, uz podršku mnogobrojnih sponzora. Organizatori očekuju veliki odaziv publike, koja će imati priliku svjedočiti vrhunskim sportskim rezultatima.

Ovo je događaj koji će dodatno promovirati Ražanac kao idealnu destinaciju za sportski turizam. Pozvani su svi da se pridruže i budu dio ovog nezaboravnog sportskog spektakla.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu