Connect with us

Sport

FOTOGALERIJA / FEŠTA NA SINJORETOVU: 20 dana rolanja, 100 ekipa na otvorenom turniru… Donosimo izvještaj…

Objavljeno

-

Evo nas, priživili smo. Malo kasnimo s objavom, a za to je kriv Jelenković. Odakle da krenemo, 20+ dana rolanja, 100 ekipa na otvorenom turniru, 20 u kvartovskom i 6 ekipa dice. Večer je lagano padala, dimilo se sa roštilja i iz dimnih zavjesa. Otvorila su dica, Trio Fantastikus su slavili 3:1 protiv Ludih glava predvođeni velikim Mariom Fabijanom. Iza njih krenula je bitka za 3. misto kod seniora. Prije polufinala dali bi se kladiti da će ekipe Dišpeta i HUAJ igrati finale, ali lutrija penala im nije dozvolila. Slavila je ekipa Dišpeta sa 6:3 i uzela treće misto, a HUAJ pošteno – ko i mi kod njih – jednu godinu izgubili finale, drugu godinu četvrti“, stoji u objavi MNK Sinjoretovo Zadar.

“I onda je krenula bakljada, Jelen pravi probu ,a sudac daje znak za početak finala. Povea je Modul golom a koga drugog nego Matea Pranića. Izjednačuju Brancini golom Barešića. I onda dugo mriže miruju, pojavljuje se Mate Šarin i baca u delirij Pakoštance golom za 2:1. Ali ekipu koja igra cili turnir top nije lako otpisati. Opet se pojavljuje Pranić i zabija eurogol za 2:2. Opet penali. mKukin promašuje za Brancine, za Modul promašuje Mitrović, pa opet za Brancine Mate Šarin promašuje, za Modul Atelj promašuje. Ostaju njih dva, Joso Kalac i Mateo Pranić, Kalac promašuje, a Pranić pogadja i odvozi Modul auto po naslov. Uz sve to Mateo Pranić je i uzea invidualne nagrade naj strijelac i igrač. Potpuno zasluženo.

Posli tog došle su dodjele za najbolje ekipe. Jelenković je napravija urnebes. I to bi bilo to za ovu godinu, neko je reka tribali bi ograničit dogodine na 64 ekipe, al ne dignit ćemo na 200. Želimo se zahvaliti svim ekipama, sponzorima, donatorima što ste pripoznali naš trud, obitelji Buconjić posebne zahvale”, dodaju sa Sinjoretova.

– Dogodine još jače i luđe, a možda i pravi futsal turnir ako dođe igralište. A posebno hvala i velikanima Torcidi Split i UN Tornado što su se odazvali naš poziv i uveličali turnir. Vidimo se sljedeće godine u favelama, poručuju organizatori.

Prvoplasirani Modul auto kući je otišao s peharom i prvom nagradom od 2.000 eura, Ribarnice Brancin nagrađene su a 1000, a CB DIšpet s Dišpet 500€.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

SPORTSKI VIKEND / Na Višnjiku košarka, nogomet , vaterpolo…

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

Subota, 26. listopada

NOGOMET: mlađi pioniri NK Zadarnova – NK Sabunjar 2 08:00h, papaline NK Zadarnova 3 – NK Hrvatski vitez 2 09:20h, NK Zara – NK Abeceda 2 09:20h, pioniri NK Zara 2 – NK Gospić 10:30h, mlađi pioniri NK Arbanasi – HNK Šibenik 12:30h, pioniri NK Arbanasi – HNK Šibenik 14:00h, kadeti NK Zara – NK Dragovoljac 16:00h, mlađi pioniri NK Zara – NK Arbanasi 18:30h

KOŠARKA: U šestom kolu ABA lige Zadar je domaćin Crvenoj zvezdi, utakmica je na rasporedu u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik već u petak 25. listopada od 10 do 18 sati i u subotu na dan utakmice od 10 sati do poluvremena, te online putem sustava Entrio.

U 12 sati u pomoćnoj dvorani 3 kadeti Zadra dočekuju momčad Podstrane, u 15 sati susrest će se ŽKK Zadar i ŽKK Brod na Savi.

VATERPOLO: VK Zadar 1952 će na bazenu Zatvorenog plivališta ugostiti ekipu OVK Split, susret počinje u 18 sati, ulaz je slobodan.

Nedjelja, 27. listopada

NOGOMET: mlađi pioniri NK Zara 2 – NK Debeljak 08:00h, tići NK Zadarnova 3 – NK Dragovoljac 09:20h,

NK Zadarnova – NK Gospić 2 10:20h, kadeti HNK Zadar – HRNK Zmaj 12:00h, juniori HNK Zadar – HRNK Zmaj 14:00h, tići NK Zara – NK Sabunjar 2 16:30h, pioniri NK Zara – NK Novalja 17:30h, kadeti NK Zara 2 – NK Gospić 19:00h

KOŠARKA: KK Jazine Arbanasi – KK Ribola Kaštela, utakmica  Prve muške lige na rasporedu je u 16 sati u dvorani broj 3.

 
Nastavi čitati

Sport

VIDEO / Roditelji i djeca koje je Udruga donirala na polufinalnoj večeri 8. MHTAJ-a 

Objavljeno

-

By

Donosimo video zapis s događaja s polufinalne večeri Memorijalnog humanitarnog turnira Antonio Jurjević.

Na polufinalnoj večeri 8. MHTAJ-a članovima HUAJ-a su u goste stigli roditelji i djeca koje je udruga tijekom godina donirala. 

“Od mnoštva lijepih trenutaka imamo potrebu posebno istaknuti jedan događaj s ovogodišnjeg 8. Memorijalo-humanitarnog turnira “Antonio Jurjević”.

Polufinalni dan donio nam je jedno lijepo iznenađenje i jednu veliku zahvalu onih zbog kojih postojimo i za koga radimo i trudimo se iz godine u godinu biti bolji i pomoći što je to više moguće. Roditelji i djeca kojima smo kroz godine pomagali imali su želju zahvaliti nam se i smatramo da su to učinili na najbolji mogući način i veliko im hvala na tome. Svojom su nas gestom podsjetili zašto smo tu i dali nam još jedan dodatni vjetar u leđa za nove akcije i podhvate”, priopćeno je iz Udruge.

 
Nastavi čitati

Sport

Srcem u igri, igrom za srce! – Preventivni pregledi zadarskih sportaša

Objavljeno

-

By

U organizaciji KK Zadar i PSK u petak 25. i subotu 26. listopada 2024. u sklopu akcije Srcem u igri, igrom za srce! provest će se preventivni kardiološki pregledi za zadarske sportaše, te za određeni broj ljubitelja košarke, posjetitelja utakmica.

Prema programu u petak, u Press salonu u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku od 11 do 14 sati, te od 14, 30 do 17, 30 sati održat će se zdravstvena savjetovanja, a u subotu, 26. listopada, od devet do 12 sati za pedesetak ljubitelja košarke, posjetitelja utakmica.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu