Connect with us

Sport

MNK STANOVI: Najavljen 2. Memorijalni Turnir Eduard Edi Perinčić – Više kategorija i još bogatiji nagradni Fond

Objavljeno

-

Mnk Stanovi s ponosom najavljuju 2. Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić, s još bogatijim nagradnim fondom i više kategorija. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg turnira, dodatno motivirani, organizatori su pripremili još bolji događaj. Prijave su otvorene, a svi ljubitelji sporta pozvani su na Stanove.

Mnk Stanovi je najavio drugi Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić, koji će se održati na igralištu kod škole. Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg turnira, organizatori su se pobrinuli da ovogodišnji događaj bude još veći i bolji. Turnir, posvećen uspomeni na Eduarda Edija Perinčića, ove godine donosi bogatiji nagradni fond od 8200 eura i više kategorija natjecanja.

“Prošlogodišnji turnir bio je iznimno uspješan, a ove godine želimo podići ljestvicu još više. Eduard Edi Perinčić bio je strastveni sportaš i prijatelj, i ovo je naš način da ga se prisjetimo i odamo mu počast,” izjavio je Tomislav Zelić Tuma. “Pozivamo sve da nam se pridruže i sudjeluju u ovom posebnom događaju.”

Nagradni Fond i Kategorije

Nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi impresivnih 8200 eura. Kategorije uključuju seniore i veterane, s različitim nagradama za svaku kategoriju:

Seniori:

  1. mjesto: 4000€

2.mjesto: 2000€

3.mjesto: 1000€

4.mjesto: gratis prijava za 2025.

Veterani:

1.mjesto: 600€

2.mjesto: 400€

3.mjesto: 200€

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 80 eura za seniore i 50 eura za veterane.

Prijave i Detalji Turnira

Prijave za turnir traju do 19. srpnja 2024. godine, a dan kasnije će se održati izvlačenje parova. Početak turnira je zakazan za 22. srpnja 2024. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u natjecanju, ili da dođu podržati natjecatelje.

“Stanarska Arena će ponovno biti središte sportskih događanja u našem gradu. Svi su dobrodošli, bilo da žele sudjelovati ili podržati natjecatelje. Vidimo se na Stanarskoj Areni!” dodao je Filip Sentić.

Memorijalni turnir Eduard Edi Perinčić postao je značajan sportski događaj u Zadarskoj županiji, promovirajući sport, zajedništvo i zdrav način života. Turnir je prilika za druženje, sportsku zabavu i odavanje počasti dragom prijatelju i sportašu.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

GRAĐANI TEŠKO DO BAZENA / Na Višnjiku sve do nedjelje završni turnir Kupa Hrvatske u vaterpolu za mlađe juniore!

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

Od 26. do 29. rujna 2024. godine, na zatvorenom bazenu Višnjik održava se završni turnir Kupa Hrvatske u vaterpolu za mlađe juniore. Na turniru će sudjelovati mladi talenti iz osam klubova: HAVK Mladost, Jadran ST, Mornar, Solaris, Medveščak, Zadar 1952, Jug AO i Primorje EB.

Tim povodom obavještava se javnost da će, zbog održavanja turnira, doći do izmjena u rasporedu korištenja bazena za građanstvo:

Četvrtak, 26. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 16:00 do 20:00 sati

Mali bazen otvoren od 20:00 do 22:00 sati

Petak, 27. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 8:00 do 13:00 sati i od 14:00 do 22:00 sati

Mali bazen otvoren od 6:00 do 8:00 sati, od 10:00 do 15:00 sati i od 20:00 do 22:00 sati

Subota, 28. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 9:00 do 12:30 sati i od 15:30 do 21:00 sati

Mali bazen otvoren od 21:00 do 22:00 sati

Nedjelja, 29. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 8:00 do 14:00 sati

 
Nastavi čitati

Sport

“KACIGU NA GLAVU I SAMO GAS!” / Zadarski motociklisti Ćurković i Žilić uspješni i na kraju ove moto sezone!

Objavljeno

-

By

               Prošlog vikenda, u organizaciji HMS i MK Nova Rača održana je posljednja za ovu sezonu 8. Moto utrka koja se boduje za Otvoreno prvenstvo Hrvatske.

Veliki ljubitelji oktana bili su svjedoci zadnje moto utrke gdje se u nekoliko klasa odlučivalo o prvaku za ovu kalendarsku godinu.

Nakon održanih 8 utrka u Sloveniji i Hrvatskoj, zadarski vozači su nastavili sa dobrim rezultatima.

Ove sezone zadarske boje su branili Vilijam Ćurković i Neven Žilić, obojica za MK Arbanasi iz Zadra, team Grabac RT.

Vilijam Ćurković je ponovio prošlogodišnji uspjeh, te je i ove godine u ukupnom plasmanu bio drugi u klasama 2. I 7. / do 750 ccm/ ponovivši odličan rezultat i ove godine.

Neven Žilić je u  klasi 8. / do 1000 ccm/ završio na trećem mjestu u ukupnom plasmanu te ističe zadovoljstvo i ovom odvoženom sezonom.

MK Arbanasi je od ukupno 19 moto klubova zauzeo odlično 6 mjesto te se nalazi u gornjem domu motociklizma u Hrvatskoj i Soveniji.

Ove godine naši Zadrani ističu da su izuzetno zadovoljni s obzirom na nekoliko većih kvarova na njihovim motociklima. Stalna prisutnost na utrkama, koje naši vozači iskoriste i za treninge dala je i dobar rezultat u ukupnom plasmanu.

Ovom prilikom obojica se žele zahvaliti svim sponzorima i ljudima dobre volje koji su bili dio i ovogodišnje njihove moto-karavane.

MK Arbanasi pozivaju  i ostale mlade snage iz Zadra i okolice da budu dio ovog adrenalinskog sporta da se utrkuju u kontroliranim uvjetima, jer Zadar zaslužuje još više i bolje.

“Kacigu na glavu i gas, samo gas, pozdrav iz garaže”, poručuju.

 
Nastavi čitati

Sport

Besplatni seminar za košarkaške suce u Zadru

Objavljeno

-

By

Udruga košarkaških sudaca Zadarske županije organizira besplatni seminar za košarkaške suce, pomoćne suce i statističare.

Rok za prijavu je 16.10.2024. , prijaviti se može na mail udrugakszz@gmail.com ili na mobitel 0912345813.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu