Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PLANIRAJTE KUPOVINU NA VRIJEME / Evo kako trgovine u Zadru rade ove nedjelje…

Objavljeno

-

Donosimo raspored rada većih marketa i supermarketa, odnosno trgovačkih lanaca u Zadru ove nedjelje…

BAUHAUS:

od 9 do 14

KAUFLAND:

od 7 do 22

EUROSPIN:

4. Gardijske Brigade 1 – od 8 do 22

Ulica Matije Gupca 59 – STOP SHOP – od 8 do 22

HEY PARK

od 8 do 21

TOMMY

Put Bokanjca 37 – od 7 do 21

Krešimirova obala 47 – od 7 do 21

Trg pet bunara 1 – od 8 do 21

Bože Peričića 5 – od 8 do 14

Put Dikla 60 – od 7 do 21

Marka Marulića 7 – od 7 do 21

Put Nina 89 – od 7 do 21

KONZUM:

A.G Matoša 22 – od 7 do 21

Josipa Strossmayera 6 – od 7 do 13

Dalmatinskog Sabora 8 – od 7 do 13

Uvala Bregdetti 23 – od 7 do 20

Ulica bleiburških žrtava 17 – od 7 do 21

LIDL:

od 7 do 22

INTERSPAR

City Galleria – od 7 do 21

A. Starčevića 5a – od 7 do 21

Bleiburških žrtava 18 – od 7 do 21

Akcije Maslenica 1 – od 8 do 22

Bibinje – od 7 do 21

PLODINE

Biogradska 68 – od 7 do 22

Put Cerodola 1 – od 7 do 22

Zagrebačka 2 – od 7 do 22

SUPERNOVA:

od 9 do 22

STUDENAC:

većina trgovina radi od 7 do 21. Sve rasporede pregledajte OVDJE.

RIBOLA

Ulica Matije Gupca 22A – od 7 do 22

Put Pudarice 11 – od 7 do 21

PEVEX

od 8 do 14

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Nema predaha. Ni narednih sedam dana nigdje bez kišobrana!

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas promjenjivo, u unutrašnjosti pretežno oblačno. Mjestimice kiša, uglavnom u Dalmaciji i pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab, samo lokalno i umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena bura, podno Velebita prijepodne i jaka, u Dalmaciji uglavnom jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 15, na Jadranu od 16 do 21 °C.

U nedjelju u unutrašnjosti prijepodne većinom oblačno na istoku ujutro ponegdje uz malo kiše. Od sredine dana sa zapada razvedravanje. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano, prijepodne u Dalmaciji uz moguće lokalne pljuskove. Vjetar slab do umjeren jugozapadni7-DE, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura zatim sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na moru između 12 i 16. Najviša dnevna od 15 do 18, na moru između 18 i 22 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Djelomice ili pretežno sunčano, u nedjelju u Dalmaciji ponegdje uz mogućnost pljuskova. Vjetar slab do umjeren jugozapadni na Jadranu umjereni i jako jugo. Temperatura zraka u postupnom porastu.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SVJETSKI DAN UČITELJA / Čestitka gradonačelnika Dukića: “Budite glasnici novog vala svjetskih odgojno obrazovnih procesa”

Objavljeno

-

By

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Tim je povodom čestitku uputio i gradonačelnik Zadra, Branko Dukić:

“Poštovane i drage učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, stručne suradnice i suradnici, profesorice i profesori, odgojiteljice i odgojitelji, ravnateljice i ravnatelji,

u ime svih građana grada Zadra čestitam Vam Svjetski dan učitelja. Ovom prigodom želim Vam zahvaliti na svom trudu i zalaganju koji činite za našu djecu i mlade.

Vremena su izazovna. Tehnološki napredak, digitalno doba, ali i društvo u cjelini mijenja se enormnom brzinom. No, zahvaljujući Vama imamo generacije koje su spremne odoljeti izazovima i uz Vašu pomoć mijenjaju svijet. Na takav način zajedničkom sinergijom, trudom i radom doprinosite kulturnom, tehnološkom, gospodarskom i ekonomskom napretku. Hvala Vam na tome.

UNESCO od 1966. Svake godine na ovaj dan apostrofira važne teme iz područja odgoja i obrazovanja. Ovogodišnji Svjetski dan učitelja posvetio je temi: ,,Vrednovanje glasova učitelja: prema novom društvenom ugovoru za obrazovanje!“. Budite glasnici novog vala svjetskih odgojno obrazovnih procesa. Ponosni smo na vašu inovativnost, kreativnost, a zahvalni na suosjećajnosti i strpljenju.

Sretan, zdravljem, znanjem i novim vještinama neka je Vama i Vašim učenicima i suradnicima ispunjen svaki dan.”

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

U zadarsku Zračnu luku prisilno sletio avion sa 144 osobe

Objavljeno

-

By

foto: ZL Zadar, Facebook

U Zračnu luku Zadar je u petak, oko 17.30 sati, prisilno, ali sigurno sletio zrakoplov tipa A319, prijevoznika Braathens, na kojem su se nalazile 144 osobe.

Zrakoplov je nakon polijetanja iz Splita primijetio problem sa prednjim stajnim trapom nakon čega je putem Hrvatske kontrole zračne plovidbe uputio PAN PAN obavijest i zatražio slijetanje u Zračnu luku Zadar.

Prema planu za slučaj izvanrednog događaja obavještene su i u pripravnosti bile sve hitne službe za kojima srećom nije bilo potrebe.

Nakon slijetanja zrakoplov je pregledan i odvučen na stajanku zračne luke, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu