Connect with us

Sport

PRO BIKINI / Vanja Tokić je nezaustavljiva. Zlato i bronca na SP u Kopru!

Objavljeno

-

Nezaustavljiva Vanja Tokić, naša fitness kraljica, osvojila je još jedno zlato i broncu na Svjetskom prvenstvu. Natjecanje se održalo u subotu, 5. listopada 2024. u Kopru (Slovenija), u organizaciji  IBFF federacije čija je Vanja članica od 2019. godine.

Vanja je i ovaj put nastupila u svojoj kategoriji – PRO Bikini. Zlato je osvojila u svojoj kategoriji PRO Bikini iznad 40 godina, a broncu u Open kategoriji sa 20 + mlađim curama.

Našoj fitness kraljici ovo je četvrto natjecanje u ovoj godini, a od početka bavljenja ovim sportom 24.

Podsjetimo, Vanja je do sada vlasnica 10 zlatnih medalja, 3 srebrne i 2 brončane, te je proglašena sportašicom godine.

“Kao i nakon svakog natjecanja jako teško je pronaći riječi , možda je samo jedna riječ dovoljna – neopisivo!  Ponosna sam i zahvalna. Hvala mojom najbližima na podršci i svima vama koji me pratite i podržavate od prvih dana. Još jedna medalja za naš grad, za Hrvatsku, za rad i trud, za disciplinu i odricanje. Za sport.” – kaže Vanja.

Vanja je naša aktivna promotorica zdravog načina života, fitnessa i bodybuildinga. Trenerica je koja nesebično prenosi znanje i vještine na naše sugrađanke i sugrađane, te im poboljšava kvalitetu života približavajući dobrobiti sporta i vježbanja na svim aspektima života i svim dobnim skupinama.

Na natjecanju su sudjelovale brojne zemlje iz svijeta i Europe. Vanja je još jednom dokazala da pripada vrhu.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Sport

SPORTSKI VIKEND / Na Višnjiku nogomet, ritmička gimnastika i odbojka

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

Subota, 5.10.

RITMIČKA GIMNASTIKA: U organizaciji KRG Sirena s početkom u 9 sati u centralnoj dvorani održava se 13 po redu „Sirena Cup 2024“, tradicionalno međunarodno natjecanje u ritmičkoj gimnastici.

NOGOMET: papaline NK Zara – NK Zlatna Luka u 09:00h, NK Zadarnova – NŠK Pag u 10:00h, pionirke ŽNK Donat – ŽNK Dinamo u 14:00h, kadetkinje ŽNK Donat – ŽNK Dinamo u 15:30h

ODBOJKA: OK Zadar – OK Zrinski Nuštar – utakmica 1. kola Prve odbojkaške lige za seniore u 19 sati u pomoćnoj dvorani 4.

Nedjelja, 6.10.

NOGOMET: tići NK Zadarnova – NK Zara 2 u 08:00h, NK Zadarnova 3 – NK Zadarnova 2 u 09:15h, kadeti NK Arbanasi – NK Hrvace u 11:00h, juniori NK Arbanasi – NK Hrvace u 13:00h, seniorke ŽNK Donat – NK Rijeka u 15:00h, pioniri NK Zara 2 – NŠK Sv. Mihovil u 17:15h, kadeti NK Zara 2 – NŠK Sv. Mihovil u 18:30h

 
Nastavi čitati

Sport

(FOTO) BOĆANJE / Održan 4. memorijalni braniteljski turnir u parovima “Obrana grada Zadra”

Objavljeno

-

By

4. Memorijalni braniteljski boćarski turnir „Obrana grada Zadra” održan je 3. listopada 2024.g. na boćalištu Crvene kuće. Turnir se održava već četvrtu godinu zaredom u sklopu obilježavanja Dana obrane grada Zadra u organizaciji Paraboćarskog kluba Zoilo i Udruge HVIDR-a Zadar.

Ove godine sudjelovalo je 12 braniteljskih ekipa, i to: HVIDR-a ŠIBENIK, TERMITI, PLOVANIJA,  4.GARD.BR,  BOKANJAC, ZEMUNIK,  BILI BRIG, MUP 90.-91., 112.BR, HVIDR-a ZADAR,  POSKOCI i  PTSP.

Iz Grada Zadra su na otvorenju turnira nazočili gospoda : Robertino Dujela, Mate Marić I Hrvoje Šarić.

Prvo mjesto zauzela je ekipa 4. GARD.BR( S. Šarić, R.Pilipović) , drugo HVIDR-a Šibenik (M.Maretić, M.Skejo) , a treća je bila ekipa MUP 90.-91.( M.Kokić, M.Sušić, M.Vidak ).

Nakon završetka turnira dodijeljene su nagrade za najbolje i najspretnije sudionike turnira te je održana zajednička večera za sve sudionike i goste u Zemuniku.

 
Nastavi čitati

Sport

S VIŠNJIKA: Univerzalna sportska škola – popis grupa i termini treninga

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

U ponedjeljak 7. listopada 2024. s treninzima kreće Univerzalna sportska škola koju organizira ŠC Višnjik u suradnji sa Športskom zajednicom Grada Zadra.

Na službenoj stranici ŠZGZ možete pogledati popis djece po grupama te rasporede održavanja treninga za djecu od 4 do 6 godina te djecu od 7 do 10 godina.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu