Connect with us

Grad

Nastavak radova na izgradnji javnog sustava odvodnje na području naselja Petrčane -ulica XVIII /Aglomeracija MO Petrčane 

Objavljeno

-

U sklopu izvođenja radova tvrtke Euro projekt d.o.o. na izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Radovi na izgradnji sustava javne odvodnje sanitarnih otpadnih voda i rekonstrukciji sustava vodoopskrbe na području četvrti Puta Bokanjca u gradu Zadru i aglomeraciji Petrčane“, od ponedjeljaka, dana 07. listopada 2024. godine nastavlja se izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji kanalizacijske i vodoopskrbne mreže na cesti ulaza u naselje Petrčane.
Predmetni radovi će se izvoditi prema odobrenoj prometnoj regulaciji prometa u ulici XVIII u naselju Petrčane.
Za vrijeme izvođenja radova prekidi i preusmjeravanja prometnih tokova izvodit će se u fazama kako bi tijekom cijelog razdoblja izvođenja radova promet u navedenom dijelu naselja mogao funkcionirati.

Predmetni radovi izvode se u sklopu izvođenja radova po „Projektu poboljšanja vodno- komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane“ i sufinancirani su bespovratnim sredstvima Europske unije.
Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Grad

Prikazivanje filma Miljenka Dujele “Ranjena crkva” u četvrtak u Zadru

Objavljeno

-

By

U tjednu obilježavanja 33. obljetnice obrane Grada Zadra, Ogranak Matice hrvatske u Zadru, Hrvatski liječnički zbor, Podružnica Zadar i Udruga liječnika dragovoljaca 1990. – 1991., Podružnica Zadar pozivaju Vas na prikazivanje filma Miljenka Dujele: „Ranjena crkva“, uz prigodne uvodne riječi organizatora.

Dvorana Ogranka Matice hrvatske u Zadru, Don Ive Prodana 1, četvrtak, 3. listopada, s početkom u 20:00.

 
Nastavi čitati

Grad

25 godina ‘Akcije Hodočasničke Gospe u Hrvatskoj’

Objavljeno

-

By

Hrvatska schönstattska obitelj slavi 25 godina ‘Akcije Hodočasničke Gospe u Hrvatskoj’ cjelodnevnim svečanim programom ‘Dan hodočasničke Gospe’ u subotu, 5. listopada, u župi Prikazanja BDM u Kistanjama.

Svečano misno slavlje u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Milan Zgrablić.

‘Slavlje Hodočasničke Gospe’ počinje u 13,30 sati a čini ga sljedeći sadržaj: program s. Ramone i krunjenje Hodočasničke Gospe Kraljicom budućnosti, blagoslov slika Hodočasničke Gospe, nagovor p. Christopha Horna i euharistijsko klanjanje.

 
Nastavi čitati

Grad

Omer Brzoja – obilježena obljetnica pogibije hrvatskog redarstvenika

Objavljeno

-

By

Danas se navršava 33 godine od pogibije policijskog službenika Omera Brzoje, koji je dana 02. listopada 1991. godine smrtno stradao u neprijateljskom napadu na mjesto Nadin.

Hrvatski redarstvenik Omer Brzoja (1959.) bio je pripadnik pričuvnog sastava Policijske uprave zadarske od 1990. godine te je aktivno sudjelovao u obrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Hrvatske, do dana pogibije.

U spomen na njegovu hrabrost i doprinos stvaranju neovisne nam Domovine, policijski službenici su danas svečanim postrojem odali počat poginulom hrvatskom redarstveniku.

Na grobu poginulog kolege, na mjesnom groblju u Nadinu zapaljene su svijeće.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu