Connect with us

Sport

Ivan Batur pokazao da se može računati na njega

Objavljeno

-


Nakon pobjede protiv Zvezde u Beogradu, mladi Ivan Batur pokazao je da trener Jusup može računati na njega u igri. Iako je muku mučio s ozljedama od samog početka sezone, Batur se nada da će tome uskoro doći kraj i da će napokon moći pokazati svoj maksimum.
“Nisam se još oporavio od ozljede. Sada imam problema sa stopalom. Prije utakmice sa Zvezdom dobio sam dva dana slobodno da bih to zaliječio, ali tijekom utakmice sam počeo opet osjećati sve jaču bol. Nažalost, ozljeda se obnovila, ali najbitnije je da nema nikakve frakture u stopalu pa bi kroz par dana trebalo biti bolje,” rekao nam je Batur.
Misliš li da vam je nakon ove gostujuće pobjede napokon krenulo?
“Mislim da nam ova pobjeda puno znači, pogotovo jer je gostujuća. Nakon prva tri vrlo tijesna poraza, vezali smo dvije pobjede tako da smo dobili dosta samopuzdanja za daljnji tijek natjecanja. Sigurno da ćemo sada igrati mnogo opuštenije i baš zbog toga vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat.”
Iako nisi mogao puno sudjelovati u prvim utakmicama zbog zdravlja, jesi zadovoljan minutažom i prilikom koju ti je trener dao u zadnja dva kola?
“Vrlo sam zadovoljan. U zadnje dvije utakmice sam dobio dobru minutažu i pokušao sam je iskoristit što bolje. Na meni je da radim i dajem sve od sebe, a trener će to zasigurno znati nagraditi.”
Jesi zadovoljan onim što si do sada pokazao?
“Mogu reći da jesam. Moja zadaća kao mladog igrača je prvenstveno nametnuti se obranom. Mislim da to dobro odrađujem i da time kupujem svoju minutažu. Uz dobru obranu, napad sam dođe. Skupljajuću iskustvo, s vremenom ću pružati sve bolje igre.”
Koji si ciljeve sebi postavio za ovu sezonu?
“Na prvom mjestu mi je zdravlje. Nadam se da više neće biti nikakvih ozljeda. Trudit ću se steći trenerovo povjerenje kako bih dobio konstantnu minutažu, a na meni je da to opravdam svojom igrom.”
Što misliš, koliko daleko Zadar može dogurati ove sezone?
“To je teško reći. NLB liga ove godine je dosta izjednačena. Sigurno da ćemo tražiti svoju šansu u svemu tome. Sportski se nadati da bi uz malo sreće mogli izboriti završni turnir, ali nije na meni da postavljam neke ciljeve nego da igram dobro kao što se traži od svakog pojedinca. Samo tako možemo postići dobar rezultat.”

 

Sport

GRAĐANI TEŠKO DO BAZENA / Na Višnjiku sve do nedjelje završni turnir Kupa Hrvatske u vaterpolu za mlađe juniore!

Objavljeno

-

By

FOTO: Nenad Opačić

Od 26. do 29. rujna 2024. godine, na zatvorenom bazenu Višnjik održava se završni turnir Kupa Hrvatske u vaterpolu za mlađe juniore. Na turniru će sudjelovati mladi talenti iz osam klubova: HAVK Mladost, Jadran ST, Mornar, Solaris, Medveščak, Zadar 1952, Jug AO i Primorje EB.

Tim povodom obavještava se javnost da će, zbog održavanja turnira, doći do izmjena u rasporedu korištenja bazena za građanstvo:

Četvrtak, 26. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 16:00 do 20:00 sati

Mali bazen otvoren od 20:00 do 22:00 sati

Petak, 27. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 8:00 do 13:00 sati i od 14:00 do 22:00 sati

Mali bazen otvoren od 6:00 do 8:00 sati, od 10:00 do 15:00 sati i od 20:00 do 22:00 sati

Subota, 28. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 9:00 do 12:30 sati i od 15:30 do 21:00 sati

Mali bazen otvoren od 21:00 do 22:00 sati

Nedjelja, 29. rujna:

Veliki bazen zatvoren od 8:00 do 14:00 sati

 
Nastavi čitati

Sport

“KACIGU NA GLAVU I SAMO GAS!” / Zadarski motociklisti Ćurković i Žilić uspješni i na kraju ove moto sezone!

Objavljeno

-

By

               Prošlog vikenda, u organizaciji HMS i MK Nova Rača održana je posljednja za ovu sezonu 8. Moto utrka koja se boduje za Otvoreno prvenstvo Hrvatske.

Veliki ljubitelji oktana bili su svjedoci zadnje moto utrke gdje se u nekoliko klasa odlučivalo o prvaku za ovu kalendarsku godinu.

Nakon održanih 8 utrka u Sloveniji i Hrvatskoj, zadarski vozači su nastavili sa dobrim rezultatima.

Ove sezone zadarske boje su branili Vilijam Ćurković i Neven Žilić, obojica za MK Arbanasi iz Zadra, team Grabac RT.

Vilijam Ćurković je ponovio prošlogodišnji uspjeh, te je i ove godine u ukupnom plasmanu bio drugi u klasama 2. I 7. / do 750 ccm/ ponovivši odličan rezultat i ove godine.

Neven Žilić je u  klasi 8. / do 1000 ccm/ završio na trećem mjestu u ukupnom plasmanu te ističe zadovoljstvo i ovom odvoženom sezonom.

MK Arbanasi je od ukupno 19 moto klubova zauzeo odlično 6 mjesto te se nalazi u gornjem domu motociklizma u Hrvatskoj i Soveniji.

Ove godine naši Zadrani ističu da su izuzetno zadovoljni s obzirom na nekoliko većih kvarova na njihovim motociklima. Stalna prisutnost na utrkama, koje naši vozači iskoriste i za treninge dala je i dobar rezultat u ukupnom plasmanu.

Ovom prilikom obojica se žele zahvaliti svim sponzorima i ljudima dobre volje koji su bili dio i ovogodišnje njihove moto-karavane.

MK Arbanasi pozivaju  i ostale mlade snage iz Zadra i okolice da budu dio ovog adrenalinskog sporta da se utrkuju u kontroliranim uvjetima, jer Zadar zaslužuje još više i bolje.

“Kacigu na glavu i gas, samo gas, pozdrav iz garaže”, poručuju.

 
Nastavi čitati

Sport

Besplatni seminar za košarkaške suce u Zadru

Objavljeno

-

By

Udruga košarkaških sudaca Zadarske županije organizira besplatni seminar za košarkaške suce, pomoćne suce i statističare.

Rok za prijavu je 16.10.2024. , prijaviti se može na mail udrugakszz@gmail.com ili na mobitel 0912345813.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu