Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U ponedjeljak bez vode dio Dikla

Objavljeno

-

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG., dana 18.09.2023. godine (ponedjeljak) u vremenu od 07:00do 14:00h bez vode biti će potrošači u Zadru, predio Diklo, u ulici Put Njivica.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Njivica, kod kuć.br. 30.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Vikend u znaku jakog vjetra, kiše i pljuskova s grmljavinom. Evo kad će se razvedriti…

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz kišu, češću na Jadranu i uz njega. Na obali i otocima moguć je i pokoji pljusak praćen grmljavinom, a najviše sunčanog vremena bit će na krajnjem istoku zemlje. Ujutro ponegdje u unutrašnjosti magla. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i istočni, u središnjim predjelima i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo. Najviša dnevna temperatura većinom između 13 i 18, na Jadranu od 20 do 24 °C.

U subotu promjenljivo do pretežno oblačno. Mjestimice kiša, a na Jadranu i pljuskovi s grmljavinom. Na istoku Hrvatske djelomice sunčano. Puhat će slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu jako, na otocima i prema otvorenom moru i olujno jugo, a osobito podno Velebita prema kraju dana vrlo jaka bura i istočnjak. Minimalna temperatura zraka od 8 do 11, na Jadranu od 15 do 19 °C, a maksimalna uglavnom između 14 i 18, na Jadranu 19 i 22 °C.

IZGLEDI VREMENA:

U unutrašnjosti djelomice, od nedjelje mjestimice i pretežno sunčano. U subotu uz više oblaka kiša još ponegdje u Gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije. U ponedjeljak ujutro lokalno magla. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Minimalna temperatura zraka u osjetnom padu, a maksimalna u blagom porastu. Na Jadranu u subotu oblačno s kišom, mjestimice i pljuskovima s grmljavinom. U nedjelju ujutro još malo kiše, a zatim danju barem djelomice sunčano. U ponedjeljak sunčano. U subotu će puhati vrlo jako, osobito na otocima i olujno jugo, a na sjevernom Jadranu okretat će na jak istočnjak i buru. Tijekom nedjelje će i u Dalmaciji biti istočnjaka i bure, dok će na otvorenom moru još puhati jako jugo. Minimalna temperatura zraka u padu, a maksimalna bez veće promjene.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

SUPERNOVA ZADAR / Super poklon za sve ukuse

Objavljeno

-

Zadar, 18. listopada 2024. – Sa Supernova poklon karticom nema dileme što pokloniti; spojite sve želje u jedno i odaberite idealan dar.

Što pokloniti nekome tko ima sve? Kako prepoznati ukus i želje teenagera? Što darovati novorođenoj bebi i jesu li novopečeni roditelji već nabavili svu opremu? Ako vam se ova i slična pitanja vrzmaju mislima svaki put kada se bliži prigoda za koju morate odabrati poklon, Supernova Zadar za vas ima praktično rješenje! Svojim bližnjima darujte Supernova poklon karticu bilo da se radi o rođendanu, svečanoj obljetnici, darivanju povodom rođenja djeteta, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi. Za ljubitelje shoppinga jesen je odlična prilika za ovakav poklon jer će zaljubljenici u modu zasigurno poželjeti osvježiti garderobu aktualnim trendovima. Jednako će se kartici obradovati i obitelji sa školarcima kojima je potrebno nabaviti opremu za školu ili treninge. Roditelji malih beba najbolje znaju koliko one brzo rastu – uz Supernova karticu u svakom će trenutku moći kupiti sve potrebno za nadolazeće bebine potrebe. Supernova poklon kartica jedini je poklon koji će jednako razveseliti baš sve generacije i upravo je zato odabir za kojim mnogi posežu u brojnim prigodama.

Čak je nabavka kartice vrlo jednostavna. Osim što ju možete kupiti na infopultu centra, naručiti ju možete i online. Odaberite iznos uplate, a po želji ju možete i personalizirati vlastitom fotografijom. Iznose od minimalno 10 i maksimalno 300 eura, vlasnici kartice moći će iskoristiti u roku od 12 mjeseci od dana izdavanja u brojnim trgovinama centra Supernova Zadar, ali i u ostalim Supernova centrima diljem Hrvatske. Više detalja pronađite na web stranici centra (https://www.supernova-zadar.hr/poklon-kartica/).

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

OBAVIJEST: U petak bez vode 16 ulica u Diklu!

Objavljeno

-

By

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG., dana 18.10.2024. godine  (petak), biti će privremeno obustavljena opskrba vodom u gradu Zadru, predio Diklo u ulicama : Ulica Matešića, Crkveni trg, Put Brajde, Ulica Barešića, Ulica Grancarića, Ulica Peroša, Put Njivica, Primorska ulica, Put Špetica, Put Krčeva, Ulica Strmića, Ulica Rimanića, Ulica Josipa Pupačića, ulica Vukovica, Ulica Jukića, te Ulica Markežića.

Normalizacija vodoopskrbe očekuje se u poslijepodnevnim satima.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Njivica kod kućnog broja 2B.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu