Connect with us

ZADAR / ŽUPANIJA

PRIPREMITE SE NA VRIJEME / U ponedjeljak bez vode dio Bibinja i Dikla

Objavljeno

-

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, dana 24.06.2024. godine  (ponedjeljak) u vremenu od 9:00 h – 13:00 h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima u mjestu Bibinje u ulicama : 

ulica Obala kraljice Jelene, 

ulica Težački put, 

ulica Kraj Punte, 

ulica Javore.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Težački put  kod kućnog broja 47.

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG., dana 24.06.2024. godine  ( ponedjeljak), u vremenu od 08:00 pa do 13:00 biti će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima u gradu Zadru u ulicama :

Ulica Vukovica, Ulica Josipa Pupačića, Ulica Jukića, Ulica Markežića, Put Brajde, te Krešimirova obala od kućnog broja 70 pa do kućnog broja 130.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulici Ivana Pavla II  kod kućnog broja 1.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

ZADAR / ŽUPANIJA

PLANIRAJTE KUPOVINU NA VRIJEME / Evo kako ove nedjelje rade trgovine i centri u Zadru…

Objavljeno

-

By

Donosimo raspored rada većih marketa i supermarketa, odnosno trgovačkih lanaca ove nedjelje u Zadru:

BAUHAUS:

zatvoreno

KAUFLAND:

zatvoreno

EUROSPIN:

zatvoreno

HEY PARK

zatvoreno

TOMMY

Bože Peričića 5 – od 8 do 14

KONZUM:

Put Pudarice 34 – od 7 do 20

A. Starčevića – od 7 do 13

LIDL:

Put Murvice 18 – od 8 do 21

INTERSPAR

City Galleria – od 7 do 14

Akcije Maslenica – od 8 do 21

Bibinje – od 7 do 21

PLODINE

zatvoreno

SUPERNOVA:

od 9 do 21

STUDENAC:

Radno vrijeme trgovina Studenca provjerite OVDJE.

RIBOLA

zatvoreno

PEVEX

U subotu 28. 9. 2024. centar radi do 14 sati zbog inventure.

U nedjelju zatvoreno.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

PROGNOZA / Poslijepodne razvedravanje, u nedjelju orkanska bura. Evo što donosi novi tjedan…

Objavljeno

-

By

foto: Saša Čuka

Danas sa zapada jače naoblačenje s kišom. Lokalno će biti i obilnih pljuskova s grmljavinom. Zapuhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Umjereno do jako jugo i jugozapadnjak u Dalmaciji će okretati na sjeverozapadnjak, a na sjevernom Jadranu će popodne zapuhati bura i jačati. Najviša dnevna temperatura od 18 do 23, na Jadranu od 22 do 26 °C. Poslijepodne na kopnu osjetni pad temperature zraka.

U nedjelju na Jadranu većinom sunčano. U unutrašnjosti još u noći i rano ujutro pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu, osobito na istoku Hrvatske, zatim razvedravanje sa zapada. U unutrašnjosti će puhati umjeren do jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Na moru jaka, na udare i olujna bura, a podno Velebita prijepodne i orkanski udari. Najniža temperatura zraka između 9 i 14, na Jadranu od 15 do 19 °C. Najviša dnevna od 13 do 18, na obali i otocima između 20 i 25 °C.

IZGLEDI VREMENA:

Pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, a u ponedjeljak će osobito u kotlinama biti jutarnje magle. U nedjelju još rano ujutro i prijepodne povećana naoblaka na jugu i osobito istoku Hrvatske gdje može pasti malo kiše. Umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na istoku i jak, u ponedjeljak će oslabjeti, a u utorak će zapuhati jugozapadnjak. Na moru u početku vjetrovito uz jaku do olujnu buru koja u ponedjeljak slabi te okreće na sjeverozapadnjak. U utorak jugo. Bit će hladnije.

 
Nastavi čitati

ZADAR / ŽUPANIJA

FOTO / Zaposlenici i volonteri zadarskog Crvenog križa očistili Kapetanski park od šprica i igala

Objavljeno

-

By

Zaposlenici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Zadar organizirali su akciju čišćenja javnih površina od infektivnog otpada (iskorištenih šprica i igala).

Ovoga puta očistili su prostor Kapetanskog parka.

Cilj ovakvih akcija je smanjiti opasnosti od uboda, a time i smanjiti opasnosti od zaraze hepatitisom i tetanusom. Veliki dio infektivnog materijala nerijetko je skriven od pogleda, pa su ovakve akcije od velike važnosti kako bi se izbjegla potencijalna opasnost, priopćili su, dodajući:

“Ovo je samo jedna u nizu ovakvih akcija, a ovim putem od zahvaljujemo našim volonterima koji su uložili svoje vrijeme i trud.”

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu