Connect with us

magazin

VIDEO / Nives Celzijus predstavlja video spot za pjesmu “Moja pila” 

Objavljeno

-

Foto: Lucky me

“Nives opet diže Celzijuse!”, “Ovo je najprovokativniji Niveskin spot ikad!”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova koji su pogledali novi video spot Nives Celzijus “Moja pila” kao i atraktivne fotografije kojima je najavila premijeru na društvenim mrežama.

Iako je singl za istoimenu pjesmu Nives objavila već u svibnju ove godine i s njom nastupila na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, video spot koji je izazvao pomutnju predstavila je tek sada jer, kako kaže, zbog brojnih obaveza preko ljeta nije stigla ranije snimiti spot. Po prvi put je režiju prepustila kultnom zadarskom snimatelju i fotografu Lucky-ju, a ispričala nam je i kako je inspiraciju za scenarij dobila gledajući atraktivne “mokre” glazbene spotove svjetskih zvijezda.

“Od početaka glazbene karijere željela sam snimiti baš ovakav spot, gdje sve prska, kaplje, klizi. Oduvijek su mi scene pranja auta bile posebno senzualne i moćne te i dandanas pamtim Jessicu Simpson, Paris Hilton, Carmen Electru i Jenny McCarthy u tim mokrim izdanjima, sa šmrkom u ruci, kako sapunaju limenog ljubimca. ‘Moja pila’ vrući je spoj svih tih spomenutih video uradaka koji su me inspirirali, s još pokojim Celzijusom. I moram priznati da mi je ovo bilo najzabavnije snimanje. Obično kad su ta cjelodnevna snimanja tijekom ljeta, borim se s vrućinama  i znojem, a ovdje je sve bilo potaman. Taman kad udari toplina, a ja se lijepo pošpricam”kaže nam Nives koju ne brinu dežurni cenzori već samo komentari njenih fanova. A oni ju zdušno podržavaju, “Brrm, brrm” razdragano pjevaju i mali i veliki.

“Moja pila” je drugi Nivesin singl nakon duže diskografske pauze, u kojoj se prvenstveno posvetila glumačkim i televizijskim angažmanima. U proteklih nekoliko godina gledali smo ju u brojnim serijama poput “San snova”,”Čista ljubav”, “Kumovi”, “Aviondžije”. No bez glazbe i dalje ne može pa je tako za “Moju pilu” sama napisala glazbu i tekst, a aranžman je prepustila Bojanu Dragojeviću.

“Moja pila” je još jedna u nizu mojih autorskih pjesama, snimljena još za vrijeme korone, ali čekala sam taj intuitivni trenutak da ju napokon predstavim publici. Često me pitaju o čemu zapravo govori pjesma. Inspiraciju sam dobila nakon sastanka s jednim regionalnim kolegom pjevačem, kada smo pregovarali oko zajedničkog dueta. Sjećam se da se u jednom trenutku malo opustio i počeo rangirati kolegice, uspoređujući ih s prijevoznim sredstvima. Od dvokatača, preko Stojadina pa sve do Bugattija. I ok, nažalost navikli smo na taj diskurs balkanskih muškaraca u kojem rado ženama ‘tepaju’ uspoređujući ih s omiljenom limarijom, ali ipak sam bila osupnuta tolikim angažmanom oko stvaranja liste koju bi najradije ‘provozao’. Prokomentirala sam tada da je šteta da toliko vremena troši na sanjarenje o vožnjama koje su mu nedostižne. I nakon toga je nastala ‘Pila’, kao šaljivi odgovor likovima koji bespotrebno mozgaju o neostvarivim vožnjama”,

Uvijek zaposlenu Nives krajem godine očekuje još jedan izazov. Naime ova pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica uskoro će postati i televizijska voditeljica u projektu “Imanje” regionalne Hype TV. Do tada ju čeka vruća, radna jesen kao i promocija pjesme “Moja pila” diljem Hrvatske i regije.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

KOKTEL EMOCIJA U KINO ZONI / U petak jedna od najboljih regionalnih komedija – “Živi i zdravi” i Tihana Lazović!

Objavljeno

-

By

Za oproštaj s ljetnim dijelom programa, za vas smo dragi naši filmoljupci pripremili jednu pravi koktel emocija. U petak 20. rujna vas uz film ”Živi i zdravi”, jednu od ponajboljih regionalnih komedija posljednjih godina, očekuje prava šaka suza i vrića smija, a nju će nam predstaviti ni manje ni više već najslavnija zadarska glumica, Tihana Lazović!

Dva dana prije vjenčanja, Dragana odluči kako se ipak ne želi udati. No, sve je spremno: rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, glazba plaćena, pršuti narezani. Za Lesa, strogu i okrutnu glavu mladoženjine obitelji, nema govora o otkazu. Svadba se mora održati, neće on tek tako izgubiti obraz pred narodom. Zaveden romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako počinje najveća farsa ikad odigrana na poluotoku, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu…

Nakon zapaženog uspjeha s komičnom dramom ”Igla ispod praga”, inače crnogorskog kandidata za nagradu Oskar, redatelj, scenarist i producent Ivan Marinović vraća se uz jednu urnebesnu priču koja kroz temu svadbe udara u čvrste temelje tradicionalizma, generacijskog jaza i promjenama u društvu. Ovaj film se također bavi i odnosima među ljudima u teškom okruženju u kojem komunikacija nije ničija jača strana. 

Nastao u koprodukciji Crne Gore, Srbije, Češke, Hrvatske i Slovenije film ”Živi i zdravi” premijerno je prikazan na Filmskom festivalu ‘Black Nights’ u Tallinnu, a domaća publika ga je imala priliku pogledati i na festivalu u Puli. Glavne uloge još jedno suvereno tumače Tihana Lazović i Goran Slavić, a podjednako upečatljive nastupe ostvarili su i Momčilo Pićurić, Goran Bogdan i Snježana Sinovčić Šiškov. S našom Tihanom ćemo se još jednom podružiti nakon projekcije kroz moderiran razgovor u kojem će nam među ostalom otkriti i kako je zahtjevno bilo snimiti komediju koja treba povezati generacije i pronaći zajednički jezik.

”Žive i zdrave” gledamo u petak 20. rujna s početkom od 20.30h, a ulaznice po cijeni od 5 eura mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Polivalentna dvorana Providurove palače) najranije sat vremena prije projekcije te putem online kupovine na stranici CoreEvent. 

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije, Turističke zajednice grada Zadra, Zaklade kultura Nova i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Zadra.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 19. rujna 2024.

Objavljeno

-

Ovan (21.03.-20.04.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Danas nećete biti sigurni kako se postaviti u jednoj ljubavnoj situaciji. Sve će se po vašim kriteijima odvijati prebrzo.
KARIJERA: Uslijedit će iznenađenje od strane nadređenih. Novi zadaci zahtijevaju i nove talente.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne dramite, nego se snađite.

Bik (21.04.-20.05.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Možda se neće sve odvijati prema vašem ljubavnom planu ili željama, ali naći ćete načina da se prilagodite.
KARIJERA: Nastavljate sa svojom „tihom“ fazom kad vam je važniji mir nego isticanje. Bit ćete zadovoljni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Spavajte koliko vam treba.

Blizanci (21.05.-20.06.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Bit ćete povezani sa svakom osobom iz svoje okoline. Zračit ćete snagom, šarmom i ljepotom. Bit će vam teško odoljeti.
KARIJERA: Danas biste mogli postići zavidne rezultate u svim poslovima gdje se traži kontakt i rad s ljudima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razmašite se.

Rak (21.06.-20.07.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Vjerni ste ljubavi, ali i obitelji. Ona iz koje potječete danas traži malo vašeg angažmana. Organizirajte se.
KARIJERA: Uspješno ćete privesti kraju neočekivan zadatak i nastaviti graditi posao bolje nego što ste se nadali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate snage za dvoje.

Lav (21.07.-21.08.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Neki će se pitati da li se radi o prijateljstvu ili o nečem višem. Još neće znati na čemu su, pa neka se strpe.
KARIJERA: Izražavanje kreativnosti danas će vam biti prioritet. U sve što radite unosit ćete dašak umjetnosti i estetike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Možete predlagati svoje ideje.

Djevica (22.08.-22.09.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Nedostajat će vam ono zrno ludosti koji ljubavni odnos čini čarobnim. Opustite se i dopustite sebi malo otkačenosti.
KARIJERA: Izgledno je upečatljivo poslovno putovanje ili sastanak na kom se neće birati riječi. Mnogima je voda došla do grla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nije sve u materijalnom.

Vaga (23.09.-22.10.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Novi stil zabave povezat ćete sa svojom svakodnevnicom. U svakoj situaciji vi ćete prepoznavati mogućnost ljubavi.
KARIJERA: Pred vama je neobičan poslovi dan u kom će isplivati na vidjelo posebni talenti koje posjedujete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražite sebe.

Škorpion (23.10.-22.11.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Vaša najdraža osoba danas će vas izuzetno privlačiti, pa ćete biti u stanju sve podrediti istoj.
KARIJERA: Danas ćete se malo pozabaviti jednom sasvim novom idejom koja je napredna i još možda neviđena u vašoj branši.
ZDRAVLJE&SAVJET: Izdržite.

Strijelac (23.11.-21.12.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Malo zabave, pa malo nadmudrivanja i malo provokacije. To je način na koji ćete udvarati ili voljeti.
KARIJERA: Dovoljan je samo jedan mali mig, pa da vas razvuku kao kaogumu. Skupite svoje snage i naučite reći ne kad treba.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

Jarac (22.12.-20.01.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Teško prepoznajete ljubavne zakonitosti, pa ste zbunjeni onim što se moglo i očekivati. Opet sve okrećete na šalu.
KARIJERA: Da bi uspjeli više, treba se više i potruditi, ali vama kao da se to ne da. Danas se bavite novim idejama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne može preskočiti.

Vodenjak (21.01.-19.02.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Danas se čini da se stvari ubrzavaju i kreću onim tokom kojim vi želite. To će vas ohrabriti i usrećiti.
KARIJERA: Pokazat ćete se vrlo maštoviti i originalni gotovo u svakom poslu, a posebno u kreativnim profesijama.
ZDRAVLJE&SAVJET: Poboljšanje.

Ribe (20.02.-20.03.) – Dnevni horoskop za 19.09.2024.
LJUBAV: Male dvojbe bit će povezane s uređenjem zajedničkog prostora ili doma. Bit ćete zbunjeni, ali ne toliko da ne funkcionirate.
KARIJIJERA: Pojavit će se iznenadna potreba da se zaokruži jedna cjelina. Potrudit ćete se to finiširati najbolje što znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite sabrani.

 
Nastavi čitati

magazin

NOVOPOKRENUTI FESTIVAL U ZADRU / Rekordno niske rujanske temperature donose RISK! Evo programa…

Objavljeno

-

By

Nastavljamo s RISK-om, novopokrenutim festivalom suvremenog kazališta i performansa koji kroz cijeli rujan donosi niz programa pop-up izvedbi, radionica i kulturnih događanja na raznim zadarskim lokacijama i kvartovima.

U novom RISK bloku u sklopu programa RISK u gostima 23.9. družimo se sa zadarskom spisateljicom Mirjanom Mrkelom koja nas je pozvala u goste na razgovor ugodni u sklopu programa događanja koje ova svestrana zadarska umjetnica organizira u Udruzi slijepih Zadarske županije.

27.9. ispred Centra za mlade Zadar Gildo Bavčević i Claudio D’Iglio izvode performans Može više! Mora više!, a Irena Boćkai isti dan izvodi svoj performans pohvale dokolici Sunčanje.

U riskantnoj rujanskoj festivalskoj završnici selimo se u prostor Nigdjezemske na RISKantni party zatvaranja by Holandez.

PROGRAM:

Ponedjeljak 23.9. / 18h, Udruga slijepih Zadarske županije (Poljana Požarišće 1, 23000 Zadar)

RISK u gostima kod Mirjane Mrkele

Petak, 27.9. 18:00-20:00h, Centar za mlade Zadar

Gildo Bavčević (Split) i Claudio D’Iglio (Sicilija): Može više! Mora više!, performans

Irena Boćkai: Sunčanje, performans

20:30-00:00 Nigdjezemska

RISKantni party zatvaranja by Holandez

Fb event: https://fb.me/e/6UOYlz5q1

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu