Connect with us

magazin

TJEDNI HOROSKOP / Najsretniji znakovi će biti Vodenjak, Blizanac, Ovan

Objavljeno

-

Ovan

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Netko vam je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na promjene temperature i klime.

Bik

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolazit će jedno razdoblje zasićenja kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši suradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nakon šetnje na svježem zraku, dobro se naspavajte.

Blizanci

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

Rak

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivirana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama. Krećite se.

Lav

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no bit će i rasprava.

KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

Djevica

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu bit će zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu, no ako se ona dogodi, prihvatit ćete je. Oni koji već jesu u vezama povezat će se s mladim društvom, te će zajedno tulumariti.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Drukčije ne može.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

Vaga

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikamo. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god da se nađete, širit ćete optimizam.

Škorpion

LJUBAV: Vaša podsvijest bit će vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osjetiti da su pred dubljim promjenama ili novostima. Bit će u pravu.

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne inzistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

Strijelac

LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosit će vam neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumjeti vašu privremenu nezainteresiranost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u suradnji i prihvaćanju ponekog kompromisa. Ne tjerajte po svom jer glavnuj riječ zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Eliminirajte frustracije kroz gimnastiku.

Jarac

LJUBAV: Neke od vas mučit će čežnje. Mislit će da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu.

KARIJERA: Vaš trud bit će nagrađen, vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas bit će primjer drugima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Maske kad tad padnu.

Vodenjak

LJUBAV: Vaša energičnost i poduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bili sretniji.

KARIJERA: Pogledajte bolje oko sebe i naći ćete mnogo onih koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti učinkovitiji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto slijedite. Vi to možete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Analizirajte svoje sposobnosti.

Ribe

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer vi volite provokacije. Ipak, većina vas bit će zadovoljna i s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da krenete u akciju. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Potražite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne činite ništa na silu.

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI: Blizancima se otvaraju razne mogućnosti i prilike, Škorpioni vraćaju svoju moć!

Objavljeno

-

By

Ovan

Potrebno je da izvršite neke neophodne transformacije koje su suštinski bitne za vas. Imat ćete priličan utjecaj na druge oko vas. Uzet ćete stvari u svoje ruke, a energije vas potiču da se usudite i da nadmašite sebe. Svako od vas treba pronaći ono nešto gdje ste sposobni ostvariti napredak.

U ovaj mjesec unesite ideje koje su stvorene za vašu budućnost. Gledajte daleko, razmišljajte visoko i postavite dobro osmišljene osnove za dalje. Otvorite se nekim do sada nepoznatim i novim aktivnostima.

U ovom mjesecu se potiče otvaranje vaše svijesti. Ako naiđete na neke prepreke, izdržite. Nadoknadit ćete izgubljeno vrijeme. Ako neke stvari budu izgledale usporeno, to vas neće spriječiti da se krećete ka svojim ciljevima. Uz otvorenu i blagonaklonu podršku planeta, sva vrata vam se otvaraju.

Vaš zarazni entuzijazam potiče druge da vam vjeruju. Novi projekti se brzo postavljaju na svoje mjesto. Osjećate da je dugo očekivani napredak tu pred vama. Međutim, ako neka vaša ideja ili prijedlog ne uspiju, nemojte to shvatiti loše. Tada je ovo samo znak da možda idete prebrzo i da morate smanjiti svoj tempo. Vaše ponašanje je zasnovano na vjeri koja vas tjera da vjerujete u sebe.

U ljubavi, vaša nezavisnost je dobra kvaliteta. Da biste svi bili sretni, razmislite o prilagođavanju koje vam je potrebno prema partneru. Tada će vaša veza funkcionirati kako treba. Pravite planove, a vaš optimizam je zarazan. Međutim, vašem partneru će možda biti potrebna sigurnost. Umjesto da ignorirate njihove želje, saslušajte ih.

Bik

Vaše raspoloženje prilično je delikatno za kontroliranje, jer imate neki osjećaj da nešto nije u redu. Ako se pojavi neki problem, vi ga sami pravite velikim. U takvim okolnostima, mogli biste donijeti odluke koje su loše za vas. Da biste izbjegli naći se u neželjenoj situaciji, nemojte sve shvaćati doslovno.

Uzmite ljude onakvima kakvi jesu, a prije svega gledajte na njihove kvalitete umjesto da se fokusirate na njihove mane, kolike god da su. Pustite ih da rade po svome, čak i ako ste sigurni da su na pogrešnom putu.

U ljubavi tražite suštinu, gledate dalje od samog izgleda osobe koja vam se sviđa. Ohrabreni ste iskoristite svoju moć zavođenja u pravo vrijeme. Ovaj mjesec je trenutak da se pokažete u svom najboljem svjetlu. Vaša želja da se upoznate s nekim ili da veza napreduje, može biti ispunjena na razne načine. Zadržite svoje vrijednosti i sve će biti u redu.

Profesionalni život predstavlja vam izazov ovog mjeseca, jer neki drugi zauzimaju mjesto ispred vas, a vi ćete morati nositi se s ovim, ne uvijek baš pravednim odnosom snaga.

Ne možete se glatko nametnuti drugima i ponašati se taktički. Međutim, to ćete morati učiniti pa pronađite u sebi ove resurse koje sigurno posjedujete. Energije vam daju potreban optimizam.

Blizanci

Prilike i šanse postaju sve veće. Vaš život je organiziran na bolje. Vaši odnosi s drugima su još ugodniji. Upoznat ćete zanimljive ljude koji će vam vjerojatno donijeti nešto dobro. S druge strane, posebno ste poduzetni i kada okolnosti nalažu, reagirate razumno.

Ako je potrebno, istaknite sebe i svoje ideje. Sada je vrijeme da iskoristite mogućnosti koje se otvaraju. Bit ćete oprezni u pravo vrijeme, a pritom ćete ostati sretni.

U ljubavi je sve moguće. Strast, raskidi i mirenja. Morate ispeglati sve svoje osjećaje i reakcije. Pritom će veza pronaći svoju bit. Imate vjetar u leđa i sreća vam se smiješi. Ako vas vaša druga polovica slijedi, vaši planovi i ideje ići će u istom smjeru. No, ako to nije slučaj, usporite i dajte privilegije onome što vam je najvažnije.

Izlasci vam ne predstavljaju problem, ali s druge strane stvaranje dugotrajne veze može biti. Zato, obratite pažnju i posvetite više vremena svojoj novoj ljubavi.

Na poslu vaše praktične vještine povećavaju vašu vrijednost, a vaši nadređeni ili poslovni partneri imaju koristi od vas. Pružaju vam se prilike koje ste očekivali i nastavljate svojim putem, s vjerom i povjerenjem u sebe. Ako ostanete usredotočeni i prihvatite suradnju s drugima, lakše ćete napredovati.

Rak

Nešto ili netko može vas destabilizirati svojom strogošću i hladnoćom. Ovog mjeseca, ako osjećate da su ljudi udaljeniji ili manje ekstrovertirani, nemojte se ljutiti. Nemojte zamišljati da je sve konačno ili da ste nešto učinili pogrešno, jer to nije slučaj. Ne krivite sebe ni za što, posebno budite sigurni po ovom pitanju.

Nemojte se fokusirati na nečije stavove ili riječi. Umjesto toga, uzmite ih opušteno i ljubazno. Također, sačekajte da se stvari prirodno vrate u red. Kada završite, vidjet ćete da ti ljudi i dalje gaje naklonost prema vama i da se ništa nije promijenilo.

U ljubavi, možda ste se udaljili od partnera, što može hladiti vašu ljubav. Uzrok udaljavanju može biti bez očiglednog razloga. Kao rezultat toga, ishod veze ili sastanka može vas mučiti više nego što je razumno. U ovakvom stanju uma, prije nego što donesete konačnu odluku, napravite korak unazad, dobro razmislite, a onda opet iskoračite naprijed.

Vaša veza možda nije savršena, ali ispred nje je još mnogo lijepih stvari. Ne fokusirajte se na male nedostatke vašeg partnera, već vidite njegove dobre osobine. Pri tome, ova hladnoća koja vas obeshrabruje neće utjecati na vas. Ako ste sami, možete upoznati ljude koji žele biti dio vašeg života. Ako nisu romantični kao vi, nemojte ih odbaciti, možda vam se svide takvi kakvi jesu.

Vaše emocije, često brojne, mogle bi poslužiti vašim profesionalnim ili financijskim interesima ovog mjeseca, jer ste korak ispred kada su u pitanju osjećaji ljudi i događaja, a to je povoljno za vaš napredak. Bit ćete izdržljivi i strpljivi.

Lav

Preuzimate kontrolu. Vidite prilike koje dolaze iz drugog ugla. U ovom stanju, poduzmite akciju, lako je predvidjeti da ćete učiniti čuda. Energije imaju tendenciju da vas čine beskompromisnim i pomalo posesivnim, a možete biti ohrabreni da budete previše oštri ili da se pokažete previše zahtjevnim.

Međutim, ove nedostatke možete izbjeći uzimajući u obzir osjećanja i želje drugih. Trebate pokazati ljubaznost u svim okolnostima. Također vam se predlaže da se sprijateljite i s ljudima koji vas nekad živciraju. Pri tome će sve prepreke odmah nestati. Budite fleksibilniji.

U ljubavi, ne tražite previše ljubavi i strasti. Na taj način vaši odnosi će biti manje komplicirani, a vaša veza ima sve mogućnosti da bude dobra ovog mjeseca.

Međutim, moguće je da vam vaša druga polovica nije dostupna uvijek kada to želite. Ako je tako, nemojte se ljutiti na nju. Pokažite ležeran, nasmijan i bezbrižan izgled.

U poslu, pokazujete svoju moć. Osjećate hitnost da djelujete na svom poslu, ali ne dozvolite da vas dosadni ljudi ili događaji destabiliziraju, budite strpljivi. Imate želju da napredujete. Iskreni ste i odani, imate potreban optimizam, ali svoje kreativne inicijative zadržite za sebe.

Djevica

Imate osjećaj da vas nitko ne razumije, da su vaše riječi pogrešno protumačene i da nesporazumi odgađaju napredak vaših projekata. Ljudi ne poštuju svoje obveze na vrijeme pa mislite da ništa ne ide u dobrom smjeru i da vam ne odgovara ono što vam se predlaže.

Da biste izašli iz ove situacije, gledajte stvari drugačije. To vam daje hrabrost da djelujete i promijenite ono što treba biti, čak i ako to znači da budete radikalni.

Pojavljuju se neki nesporazumi, ali vaša iskrenost je prepoznata i cijenjena. Od vas se udaljavaju ljudi koji vam ne odgovaraju, a približavaju se oni koji vam odgovaraju. Energije vas ohrabruju da povratite kontrolu nad situacijom. Radite stvari vrlo dobro, kao i obično, a i sudbina nastavlja da radi stvari dobro za vas.

Profesionalna sfera, koja vam je toliko važna, mogla bi vas izazvati da li da vjerujete drugima, što može povećati vaš stres. Možda će se tražiti da na nešto brzo reagirate, a da to nećete moći učiniti.

Opustite se, vaš rad ne smije imati prednost nad vašim zdravljem i utjecati na vaše samopouzdanje. Krajem mjeseca bit ćete učinkovitiji u obavljanju svojih zadataka.

Vaga

Nestaju neke blokade iz prethodnog mjeseca. Više se ne morate žrtvovati da bi situacija napredovala. Vaši talenti i vaši projekti su cijenjeni i ohrabreni.

Prilike koje dolaze pred vas su izuzetne i možete računati na podršku energija da biste ih iskoristili. Zahvaljujući njihovim dobrim valovima, bit ćete posebno optimistični.

U ovoj vrlo samopouzdanoj klimi, budite rigorozni u svojim izborima i sredite sve što vam se nudi. To će vam omogućiti da izbjegnete upuštanje u planove koji obećavaju previše i na kraju mogu razočarati.

U ljubavi imate osjećaj da imate idealan život i osobu kraj sebe. Ako ste sami, ne brinite više nego što je potrebno. Poželjet ćete ponovno stupiti u kontakt s nekim koga ste nedavno upoznali.

Na profesionalnom planu, vaša moćna želja za napretkom ne nailazi na nikakve teške prepreke. Naprotiv, dobivate podršku planeta. Možete se s lakoćom osloboditi stresa na poslu, ako ga imate.

Škorpion

Vraćate moć koju ste izgubili tijekom prethodnih perioda i koja je odgodila vaš napredak. Dakle, ako želite izbjeći ovu vrstu neugodnosti, nemojte se fokusirati na ono što nije u redu. Razmislite o svojim interesima i ambicijama.

Bar sada se fokusirajte na profitabilne prilike i, iako to nije u vašoj prirodi, gledajte da sve uradite na lakši način. Dakle, prije nego što donesete odluku zbog koje biste požalili, odvojite vrijeme da razmislite prije nego što odbijete neki unosan prijedlog.

Vaša ljubav kreće se u pravom smjeru, ka stabilnosti i trajanju. Otkrit ćete dio sebe koji vašu vezu čini stabilnom, unatoč usponima i padovima. Vaša veza glatko prelazi u rutinu.

Ako to odgovara vašoj drugoj polovici, sve je savršeno. Ako, s druge strane, osjećate da se dosada smirila ili da je atmosfera postala burna, predložite partneru nešto neobično. Ne postavljajte si pitanja, već unesite dašak glamura u ovu ljubavnu priču.

Atmosfera na vašem poslu može biti nezgodna, ali vi volite izazov! Radni moral vam je dobar, ali vaši pretpostavljeni bit će zahtjevni, čak i vrlo zahtjevni. Zasučite rukave i na posao, a vaš uspjeh će doći kasnije.

Strijelac

Energije vas potiču da otkrijete dio sebe koji pažljivo skrivate i otkrijete svoje talente. Vrata koja su bila zatvorena sada se otvaraju, a nemoguće postaje moguće.

Međutim, da biste postigli svoje ciljeve, čuvajte se neslaganja s drugima. Poslušajte savjete koje ste dobili. Nemojte idealizirati prijedloge koji vam se daju. Ne gubite vrijeme sanjajući, već djelujte svjesno.

Dajte više vremena svojim ljubavima. Ako je atmosfera hladnija, poduzmite inicijative koje su van uobičajenih. Da bi se prava veza stvorila, potrebno je vrijeme. Držite se tako što ćete preuzeti inicijativu i razgovarati.

U poslu, ovog mjeseca bit ćete efikasni, optimistični i profesionalni. Vaš napor bit će primijećen, vaše ideje brojne, a vaše samopouzdanje sposobno da transformira mnoge prepreke.

Vaše inicijative su prihvaćene, dok vi učite malo po malo da se bavite drugima, što je neophodno za vaš profesionalni život. Pojačana je vaša želja za uspjehom.

Jarac

Smiruju se neke tenzije oko vas pa više niste pod pritiskom. Poduzimate inicijative i želite neku promjenu.

Ako se pojavi neki problem, rješavate ga odmah. Stvari će se odvijati glatko.

Vaša ljubav mora ispuniti vaše težnje. Znate što želite, a što više ne želite. U ovom načinu razmišljanja, vaše veze će dobiti na sigurnosti. Vrijeme je da se stvari dovedu u red.

U poslu, vaša profesionalna sfera vas poziva da izbrišete neke stvari iz prošlosti i tako se okrenete akcijama koje će pokrenuti stvari u pravcu koji želite.

U svojim planovima gledajte na duge staze. Iskreno uložite sebe u posao, ali budite na oprezu.

Vodenjak

Energije promiču i potiču vaš uspjeh i stvaraju sretne okolnosti za realizaciju vaših planova. Pripazite, jer postoji mogućnost da želite učiniti više nego što možete, a to neće ići u vašu korist.

Dakle, da biste izbjegli ove neugodnosti, ostanite u kontaktu sa stvarnošću i svojim kapacitetima.

U ljubavi, ako osjetite blagu hladnoću, koristite svoja sredstva zavođenja. Po prirodi ne volite ograničenja i dnevnu rutinu. Ovog mjeseca nemojte pretjerivati, jer će to stvoriti nepotrebna previranja između vas i partnera.

Ako ste sami, mnogi sastanci su mogući ovog mjeseca. Drugi pokušavaju sve da bi vas osvojili. Ipak, uz sve to trebate ostati skromni.

Na poslu, možda radite previše, zastanite malo, nemojte se preforsirati. Opustite se i sačekajte da i drugi nešto urade.

Ribe

Planeti traže od vas da napravite prave izbore kako bi stvari krenule u pravom smjeru. Unatoč tome, neki nepredviđeni nesporazumi usporavaju ispunjenje obećanja koja su vam dana.

Možete izabrati najbolju opciju za sebe, a energije vam daju sve resurse koji su vam potrebni. To vas gura da se istaknete i nadmašite sebe. One vas ohrabruju da se upustite u novo iskustvo koje će nesumnjivo biti vrlo korisno. Uzmite hrabrost i preuzmite inicijativu, za svoju korist.

U ljubavi, preuzmite inicijativu da što više privučete partnera. Ako ste sami, ovog mjeseca možete se odlučiti za osobu koja dijeli iste vrijednosti i ambicije kao i vi.

Ili, možete dopustiti da vas zavede netko potpuno suprotan. Prije nego što se odlučite, dobro razmislite.

U poslu ste idealist, i uvijek želite svom profesionalnom životu dati potpuni sjaj. Energije vam pomažu da efikasno radite, ali pazite da ne budete previše autoritativni.

 
Nastavi čitati

magazin

OD 21. DO 23. LISTOPADA / Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca” na Narodnom trgu

Objavljeno

-

By

Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i rukotvorina “Dani sunca” održat će se na Narodnom trgu u Zadru od 21. do 23. listopada 2024.
Na sajmu će svoje proizvode predstaviti 11 izlagača s raznovrsnom ponudom prehrambenih proizvoda, uključujući sireve, med, marmelade, pršut, domaće likere, vina, rakiju, čajeve, kao i prirodnu kozmetiku, eterična ulja, unikatni nakit i suvenire.

Premijerno na “Danima sunca” predstavit će se:

  • Namorana Art – suveniri i nakit s motivima paške čipke
  • Ana Padovan – unikatni makrame nakit

Od već poznatih izlagača na našim sajmovima tu su:

  • AGart obrt – nakit i proizvodi od srebra i bakra
  • OPG Dalnatura – eterična ulja, hidrolati, macerati, sapuni i poklon paketi
  • OPG ZORA – med, pčelinji proizvodi, pekmezi i sirupi
  • OPG Marević – vina, domaći likeri, rakije i proizvodi od smokava
  • AURELIA NATURA – tradicionalni biljni proizvodi za njegu lica i tijela te eterična ulja
  • OPG Zoran Ganjaga – med
  • Riba Dražin – marinirani i usoljeni morski plodovi
  • OPG Pršutana Žigo – suhomesnati proizvodi
  • T.O. Sirko – sir

Tijekom sajma građanima ćemo besplatno dijeliti priručnik “Urbana poljoprivreda za početnike”, tiskan u sklopu projekta Poljoprivreda u centru kojeg financira Zadarska županija. Priručnik pruža praktične savjete o uzgoju bilja i povrća na balkonima i okućnicama, potičući građane na održivu proizvodnju hrane i racionalno korištenje prostora u urbanim sredinama.

Ovom aktivnošću obilježit će se 25 godina rada udruge “Eko-Zadar”.

Radno vrijeme štandova bit će od 8 do 20 sati.

Organizaciju sajma omogućili su:
Zadarska županija, Grad Zadar, Tržnica Zadar i Narodni muzej.

 
Nastavi čitati

magazin

Horoskop za 20. listopada 2024.

Objavljeno

-

Ovan (21.03.-20.04.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.
KARIJERA: Uslijedit će vrlo dobar razvoj događaja povezanih sa stranim firmama ili partnerima izvana.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte se vlastite grubosti.

Bik (21.04.-20.05.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više uviđati da stvari potpuno sjedaju na svoje mjesto. To će vas usrećiti.
KARIJERA: Današnji financijski planovi mogli bi osujetiti suradnju s mladim kolegama na poslu. Nađite kompromis.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete stabilno i dobro.

Blizanci (21.05.-20.06.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Svim očekivanjima svog partnera vi ćete spremno udovoljiti i na taj način svoju ćete vezu još više stabilizirati.
KARIJERA: Vaša poslovna koumnikacija danas će se razvijati odlično. Dobit ćete jasne odgovore i poticaje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Mali nemiri u dogovaranjima.

Rak (21.06.-20.07.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Ako vam se učini da vam nedostaje strasti u osobnim odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.
KARIJERA: Mogući su financijski izdaci na koje niste računali. Ne brinite zbog toga, sve će se brzo povratiti na drugoj strani.
ZDRAVLJE&SAVJET: Više se krećite.

Lav (21.07.-21.08.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor dijeliti osmijeh. Sve će doći na svoje mjesto.
KARIJERA: Moguće su male peripetije sa šefovima. Njihove ideje pomalo su ekscentrične, a vi ste preozbiljni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite mir kroz meditaciju.

Djevica (22.08.-22.09.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati u vlastitom domu i društvu drage vam osobe. Većini vas danas se neće dati izlaziti.
KARIJERA: Oslobodit ćete se razmišljanja o poslu jer imate potrebu za opuštanjem i odmakom od svega.
ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavajte se.

Vaga (23.09.-22.10.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Nastavit ćete se zabavljati kao da nema nikakvih problema. Uspjet ćete pobjeći od svega i nasmijati se.
KARIJERA: U poslovima s mladima iznjedrit ćete inventivne ideje koje će cijelu stvar pomaknuti korak naprijed.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobar je dan za sportaše.

Škorpion (23.10.-22.11.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Voljenu osobu danas ćete vjerojatno ugodno iznenaditi nekom kuhinjskom delicijom.
KARIJERA: Vaši kolege danas će postići dogovor sa vašim šefovima bez da se vas puno pita. Ipak, to će biti i u vašu korist.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemiri i nervozice.

Strijelac (23.11.-21.12.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu.
KARIJERA: U poslovnoj komunikaciji danas bi se na dnevnom redu mogla naći jedna osjetljiva tema.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne čačkajte tamo gdje ne treba.

Jarac (22.12.-20.01.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Dan bi mogao donijeti niz neobaveznih susreta uz kavicu. Površne pričice ispunit će vam većinu vremena.
KARIJERA: U poslovnim vodama plivate dobro, pa ćete se možda pred nekim nahvaliti. Ipak, pustite da to čine drugi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s hranom.

Vodenjak (21.01.-19.02.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Nedostajat će vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate.
KARIJERA: Novim „stručnim“ planovima i potezima mogla bi biti ugrožena neka prava vaših kolega.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pomozite slabijima.

Ribe (20.02.-20.03.) – Dnevni horoskop za 20.10.2024.
LJUBAV: Neki će prošetati van na sunce i kavicu s poznanikom ili prijateljem. Bit će to ugodniji dio dana.
KARIJERA: U susret novom radnom tjednu vi idete s malim zagonetkama za koje vjerujete kako ćete ih uspješno riješiti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte zglobove.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu