Connect with us

magazin

(FOTOGALERIJA) U Falkensteiner hotel&spa Iadera okupili su se svi sudionici prvog Sunset Sports Media Festivala

Objavljeno

-

Nekoliko sati nas dijeli od početka prvog Sunset Sports Media Festivala koji je na jednom mjestu, okupio neke od najvećih svjetskih i domaćih sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca. To mjesto je grad s najljepšim zalaskom sunca, Zadar, odnosno zadarski Arsenal, gdje nas očekuju zanimljiva predavanja koja će, između ostalih,  održati i istinske sportske legende kao Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel.

Tijekom Festivala očekuju nas predavanja  i paneli na kojima će se obraditi vrlo aktualne i zanimljive teme kao The game changers i The future of Serie A, na kojima će sudjelovati i talijanska sportska medijska senzacija Diletta LeottaPete Radovich, višestruki dobitnik nagrade Emmy održat će predavanje pod nazivom The power of story, a na programu će se naći još i predavanja Engage and EmpowerAthletes owning their brandsOut of the boxStarted from the bottom, now we re hereIn the ring with Steven Espinoza,  Underdogs i Footbal vs Footbal.

Organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje dobre zabave, pa će posjetitelji prvog Sunset Sports Media Festivala imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas i nastupi istinskih legendi  domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše, te Nene Belana &Fiumensa.

Ulaznice za ovaj jedinstveni projekt koji spaja globalnu sportsku i medijsku industrije možete još uvijek nabaviti putem sustava EntrioProgram i sudionike Festivala možete pronaći na našoj službenoj stranici sunsetsportsmedia.com, a atmosferu s Festivala pratite i na našem službenom Instagram profilu.

Dan-Wood-Damjan-Rudez

Image 4 of 34

 
Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

magazin

FOTOGALERIJA / Đir Zadrom sa Sašom Čukom

Objavljeno

-

 
Nastavi čitati

magazin

FOTOGALERIJA / Koncert grupe Songbusters na Muraju 

Objavljeno

-

By

 
Nastavi čitati

magazin

Puno se znojite? Dermatologinja otkriva da bi za to mogao biti kriv jedan proizvod koji svi koriste

Objavljeno

-

By

Pixabay

Znojenje i smrdljivi pazusi problem je s kojim se mnogi suočavaju, a kojega biste potencijalno mogli riješiti ako prestanete koristiti jedan proizvod.

U ljetnim mjesecima mnogi se počinju pretjerano znojiti što može uzrokovati neugodan tjelesni miris te zahtijeva učestalije tuširanje, piše Express.

Dermatologinja Dr Adel otkrila je kako uobičajeni proizvod koji koristimo kao dio našeg jutarnjeg rituala, pridonosi našem smradu unatoč očekivanju da će se dogoditi suprotno.

Prelazak na antiperspirant

Adel je pojasnila kako uzrok leži u dezodoransima. “Dezodoransi ne čine apsolutno ništa da vas spriječe da se znojite. Oni su doslovno samo miris koji prikriva miris vašeg znoja“, pojasnila je.

Umjesto dezodoransa, Adel preporučuje prelazak na antiperspirant, koji aktivno djeluje na smanjenje znojenja. Prema njoj, noć je najbolje doba dana za koristiti antiperspirant jer noću znojne žlijezde bolje upijaju antiperspirant što ga čini učinkovitijim.

 
Nastavi čitati
Oglasi
Oglasi
Oglasi
Oglasi

U trendu